Cât de bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor?

Cât de bine se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu iubitul mamei lor?


După o perioadă dificilă din punct de vedere amoros, pare-se că Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan de la Neatza cu Răzvan și Dani, și-a găsit liniștea.

Și pentru ca totul să fie perfect, noul iubit al brunetei este foarte îndrăgit și de cei doi copii pe care aceasta îi are din mariajul cu fostul soț.

Cine este iubitul Dianei Simion?

Radu Biță este un prosper om de afaceri din Timișoara pe care Diana îl știe de mai bine de 20 de ani. Bărbatul deține un restaurant și un lanț de magazine de vinuri. În rest, după cum singur declara în toamna anului trecut: „Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc'.

Diana Simion și Radu Biță s-au regăsit în 2019 și au simțit împreună că pot construi ceva frumos. Faptul că cei doi copii ai Dianei l-au acceptat pe Radu a fost confirmarea că ceea ce simt ei este ceea ce trebuie să se întâmple. „Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte', spunea acum câteva luni omul de afaceri timișorean.

Diana Simion este bine acum. Petrece o vacanță de vis cu iubitul și cei doi copii într-o stațiune de lux din Austria, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa.

'El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum şi eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulţi au parte, şi îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii şi nepătate de mizeriile care au făcut ţăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când uşile acestei poveşti au fost închise, şi tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forţeze nimeni…

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel ştiut şi trăit de noi, şi niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura «adevărului» în faţa reflectoarelor', povestea Diana Simion la un moment dat.

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete