Cât de bine arată Jane Seymour și Joe Lando, actorii din Dr. Quinn!

Au făcut furori în anii ’90, când au apărut împreună în serialul Dr. Quinn. Frumoșii actori Jane Seymour și Joe Lando, care i-au interpretat pe Dr. Michaela Quinn și Sully, sunt și acum prieteni foarte buni. Aceștia nu ratează nici un prilej de a se afișa împreună.

La cei 70 de ani pe care i-a împlinit în februarie, anul acesta, Jane Seymour arată incredibil. Plină de energie, cu un corp ca în tinerețe și mereu cu zâmbetul pe buze, actrița este foarte activă pe conturile de socializare. Acolo își prezintă noile modele de eșarfe, care îi poartă numele, rolurile noi, dar și pe prietenul ei de-o viață, Joe Lando. Actorul din serialul Dr. Quinn a avut nenumărate admiratoare de-a lungul timpului și a cucerit inimi cu rolul lui Sully, un apropiat al indienilor Cheyenne.

Cuplul din Dr. Quinn, o legătură pe viață

Deși au trecut mulți ani de la încheierea filmărilor, în 1998, cei doi sunt foarte apropiați și acum. Atât de apropiați, încât actrița petrece mult timp alături de partenerul ei din film și familia acestuia. Actorul este căsătorit de 24 de ani cu Kirsten Barlow și au împreună patru copii. În ceea ce o privește pe Jane Seymour, aceasta are tot 4 copii, însă și patru divorțuri la activ. Dacă în viața personală, lucrurile nu au stat mereu roz, realizările profesionale ale actriței sunt impresionante. Dincolo de numeroasele roluri pe care le-a avut de-a lungul timpului, Jane Seymour a câștigat un premiu Emmy, două premii Globul de Aur și o stea pe Hollywood Walk of Fame. În plus, i s-a acordat în anul 2000 Ordinul Imperiul Britanic, un ordin cavaleresc al Regatului Unit. Și asta pentru că Jane este de origine britanică.

dr quinn 6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

Citește și: Shakira – cum arată cântăreața la 44 de ani

Foto: Profimediaimages, Instagram/janeseymour

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro