Cât de bine arată Andreea Bălan în costum de baie!

Cât de bine arată Andreea Bălan în costum de baie!


Andreea Bălan și-a luat soțul, pe George Burcea, și pe cele două fiice, Ella și Clara și au fugit în Mauritius.

După un an 2019 intens, un an al extremelor pentru ea, blonda a decis că a venit vremea să se relaxeze puțin. Vacanță la căldură, costum de baie, silueta brici.

Motiv numai bun pentru o ședință foto în costum de baie, care aduce în fața ochilor celor care privesc un corp de nota 200. Privind aceste fotografii, cu greu poți trece cu vederea faptul că artista a născut de doar 9 luni.

„După un drum de 20 de ore cu Clarita în braţe, în care nu am dormit deloc, după ce am despachetat cinci geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, şi după ce am intrat în apă cu Ella, uscat şi aranjat, mi-am pus faţa de divă şi am reuşit să fac şi eu nişte poze', a scris Andreea pe un cont de socializare.

Această escapadă are dublu rol. Prima vacanță în 4 și luna de miere tot amânată. „Plecăm toți patru. O să fie balamuc. Eu am curaj să mă arunc în cap și nu am curaj să plec în vacanță cu copiii? Voi ateriza și acum foarte bine în Mauritius. Ne-am luat un hotel cu bone incluse, deci o să fie bine. Normal că fiecare hotel bun are și acest serviciu. Vrem să fim toți patru împreună, să ne simțim bine și cel mai important să plecăm de la frig', declarat Andreea Bălan, pentru Libertatea, cu doar câteva zile înainte de plecare.

Familia Burcea se va bucura de căldura insulelor timp de 2 săptămâni, așa că toată lumea o să fie fericită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete