Cât costă să mănânci la restaurantul lui Florin Ristei. Pastele cu trufe sunt vedeta meniului

Florin Ristei este acționar al unui restaurant din București, afacere care a fost deschisă în pandemie. Cât costă să mănânci la restaurantul cântărețului.

Florin Ristei, cunoscutul artist și prezentator al emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, demonstrează că pasiunea și determinarea pot duce la succes nu doar pe scenă, ci și în lumea afacerilor. În urmă cu mai bine de trei ani, în 2021, Florin Ristei a pus bazele unui restaurant în Centrul Vechi al Capitalei, alături de doi prieteni. Localul se află la etajul 6 al unei clădiri de pe Lipscani și promite o experiență culinară sofisticată, dar accesibilă.

„Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am încercat ceva mai sofisticat, altfel.

Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica. Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet', spunea Florin Ristei în podcastul lui Radu Țibulcă.

Recent, restaurantul a fost testat de Matei Teodoru, un vlogger renumit pentru recenziile sale gastronomice. Printre preparatele încercate s-a numărat o porție de paste cu trufe, deserturi și băuturi. Pastele, care costă 76 de lei, au fost vedeta mesei și au primit o notă impresionantă de 9,62, cea mai mare oferită vreodată de vlogger pentru un preparat.

„Restaurantul Naive este al lui Florin Ristei, jurat, cântăreț, prezentator tv. Și el a ales drumul antreprenoriatului precum l-a ales și Dani Oțil și s-a dus aici în Centrul Vechi, la ultimul etaj al acestei clădiri. Așa că vă invităm cu noi înăuntru. Locația este superbă. N-am ce să zic. Mi-a plăcut foarte mult și nici nu are ce să-ți placă. Este la etajul 6 în Centrul Vechi și sunt puține clădiri înalte în Centrul Vechi, tocmai de asta cred că este o locație selectă. Meniul este destul de variat și destul de interesant din punct de vedere al poveștii. Fiecare preparat are o poveste.

Am luat un singur fel principal de mâncare și un desert. O porție de paste cu trufe, preparat care ar trebui să fie foarte bun. Are în rețetă ciuperci, sos de hribi, parmezan și trufe. Miroase extraordinar de bine. Am testat aceste paste în foarte multe locații din București, ceea ce înseamnă că ar trebui să venim cu o părere avizată', a spus vloggerul.

florin ristei pasteSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

„Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună'

Pentru întreaga masă, care a inclus și două băuturi și un desert, nota de plată a ajuns la 150 de lei, o sumă rezonabilă având în vedere locația și calitatea.

„Da, bro, se înscrie bine. Nu sunt paste din comerț, par să fie făcute în casă. Bucăți de parmezan cât cuprinde. Nu e nevoie să iau din ele mai mult. Nota este de 9,62 – pentru gust. Este cea mai mare notă pe care am dat-o până acum. Îmi place că sunt bucăți cu totul de hribi, trufe și parmezan. Top! Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună, iar abordarea ospătarilor este ca la carte', a mai spus Mateo Teodoru.

Restaurantul a devenit rapid un punct de atracție în Centrul Vechi, nu doar datorită preparatelor, ci și al decorului modern și al priveliștii spectaculoase de la etajul 6. Pentru cei care își doresc să guste din pastele cu trufe lăudate, o vizită la restaurantul lui Florin Ristei poate fi o experiență de neuitat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete