Cât costă o ședință de terapie cu Dragoș Dolănescu. A revenit la meseria de bază, cea de psiholog „Înainte, pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină”

Dragoș Dolănescu a revenit la meseria sa de bază, mai exact cea de psiholog. El a dezvăluit câți bani cere pentru o ședință de terapie.

Dragoș Dolănescu a absolvit Facultatea de Psihologie în România și și-a luat doctoratul în psihologie medicală în Spania, la Universitatea Alcalá de Henares. El și-a reluat meseria, după ce a nu a mai putut candida ca deputat.

„Am decis să redeschid cabinetul, după cei patru ani de politică. Cât timp am fost deputat nu am putut să mai fiu și psiholog. Nu aș fi putut să mă împart, poate că n-aș fi făcut nimic foarte bine, iar mie îmi place să fac totul perfect. Ca politician, e și foarte greu, trebuie să iei decizii pentru o țară întreagă, la cabinet iei adesea pentru câte un om. Acum există un colegiu al psihologilor, unde s-a fixat tariful minim de 100 de dolari pentru o ședință de terapie. Atât voi cere și eu, minimum, căci lumea este săracă, deși alți colegi cer și câte 300 de dolari. Tariful pentru o ședință e de 100 de dolari. Înainte, pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină', a mărturisit Dragoș Dolănescu pentru ego.ro.

dragos-dolanescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dragoș Dolănescu a mărturisit care sunt problemele cu care se confruntă costaricanii și de ce vin aceștia să-i ceară ajutorul.

„Foarte mulți părinți au probleme cu copiii, după ce doi ani de pandemie, în care au stat închiși în case. Au făcut școala online, și au stat doar pe jocuri, pe Internet, sau pe telefon. Au stat singuri, fără alți copii, colegi, fără să socializeze. Iar acum nu se pot reintegra la școală, nu mai sunt atenți, nu mai au poftă de mâncare. Au probleme cu readaptarea și intră în depresie'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro