Cât a mai lucrat Bruce Willis după diagnosticul de afazie? Avocatul său a dezvăluit tot

Avocatul lui Bruce Willis a dezvăluit motivul pentru care actorul a continuat să lucreze după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Ca răspuns la afirmațiile potrivit cărora Randall Emmett, colaboratorul frecvent al lui Willis și regizorul Midnight in the Switchgrass, l-a presat pe actor să lucreze în ciuda problemelor sale de sănătate, avocatul lui Willis, Martin Singer, a declarat pentru Los Angeles Times:

„Clientul meu a continuat să lucreze după diagnosticul său medical pentru că a vrut să lucreze și a fost capabil să facă acest lucru, la fel ca mulți alții diagnosticați cu afazie care sunt capabili să continue să lucreze. Pentru că Bruce Willis a apărut în acele filme, acestea au putut fi finanțate. Acest lucru a făcut ca mii de oameni să aibă locuri de muncă, mulți dintre ei în timpul pandemiei COVID-19″.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a jucat alături de Megan Fox în “Midnight in the Switchgrass”, în rolul unui agent FBI care se luptă să o salveze pe partenera sa (Fox) de un criminal în serie. Drumurile lor se intersectează în timp ce investighează o rețea de trafic de persoane în Florida.

Actorul a mai finalizat încă cinci filme cu Emmett înainte de a-și anunța retragerea la începutul acestui an. Prin intermediul firmei de producție a lui Emmett, Emmett/Furla Oasis, cei doi au lucrat anterior împreună la peste 25 de proiecte.

Familia celebrului actor a anunțat printr-un comunicat de presă că Bruce Willis se retrage din actorie la vârsta de 67 de ani.

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtăşeşte vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilităţile cognitive’, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunţă la cariera care însemna atât de mult pentru el. Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care aţi arătat-o', le-a transmis familia fanilor săi. Mesajul a fost semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete