Cât a costat-o pe Reese Witherspoon o beție și-un scandal cu poliția

Reese Witherspoon

Simpatica blondă de la Drept, Reese Witherspoon, a împlinit luna trecută 43 de ani. Pe cât de… neajutorat era personajul său din filmul care i-a adus recunoașterea internațională în urmă cu 18 ani, pe atât de puternică este Reese în realitate. Anul trecut ea a fost declarată chiar una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, care, în afara faptului că este o apreciată actriță, este și scriitoare, deține o companie de producție de film și una de îmbrăcăminte, fiind totodată și constant implicată în acțiunile diverselor organizații de susținere a femeilor și copiilor. Dar pe cât de strălucitor este prezentul minionei Reese – a cărei înălțime este de numai 1,56 m – pe atât de interesant este și trecutul ei. Iată câteva lucruri pe care nu le-ai știut despre ea:

  • Este descendentă pe linie paternă a lui John Witherspoon, unul dintre cei 56 de semnatari ai Declarației de Independență.
  • Se poate spune că și-a început cariera la vârsta de 7 ani, când a fost aleasă ca model pentru reclamele unui florar.
  • A debutat în filmul „The Man on the Moon' la vârsta de 14 ani, în rol principal, fiind nominalizată la Premiile tinerilor artiști pentru titlul de Cea mai bună actriță.
  • În ciuda acestui succes, Reese a continuat să fie o elevă eminentă, notele bune obținute făcând să fie ulterior acceptată la Universitatea Stanford. Cu toate acestea, pasiunea pentru actorie a determinat-o să se retragă după numai un an, pentru a se dedica cinematografiei.
  • În 2013 a fost arestată pentru tulburarea ordinii publice, după ce poliția rutieră l-a oprit în trafic pe soțul ei pentru conducere sub influența alcoolului. Pentru insultele adresate polițiștilor, Reese a scăpat ieftin într-un final, doar cu o amendă în valoare de 213 dolari. Ulterior a recunoscut că și ea cam întrecuse măsura cu alcoolul în acea seară, recunoscând că se simte jenată pentru ceea ce le-a spus polițiștilor. 'A fost o situație înfricoșătoare, m-am speriat cumplit, dar asta nu este o scuză pentru lipsa mea de respect față de ofițerul care își făcea datoria. Cuvintele pe care le-am folosit în acea noapte cu siguranță nu reflectă cine sunt și îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu”, a spus actrița la scurt timp după incident.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Află care e secretul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda pentru o căsnicie fericită

Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor: Sunt în faza trei a cancerului'

Tora Vasilescu a suferit un avort pe scenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete