Cât a costat apartamentul Biancăi Drăgușanu din Dubai. A spus de unde a făcut rost de bani: „Este o investiție, așa o văd, nu o cheltuială”

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai. Vedeta a făcut investiția cu gândul la ea și la fiica ei, mai ales că nu se mai văd locuind în România peste 10 ani de zile. A dezvăluit cât bani a investit în doua proprietate, dar și cum a achitat-o.

Un apartament cu două camere, cu baie, cu bucătărie și-a achiziționat Bianca Drăgușanu. Recent a mers în Dubai și și-a văzut proprietatea, care încă nu e finalizată. „Apartamentul a fost 480.000 de euro. Este o investiție, așa o văd, nu o cheltuială. Conform contractului, apartamentul din Dubai va fi gata în luna decembrie a acestui an. Acum am fost acolo să îl văd și să semnez actele', a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru fanatik.ro.

Opening Ceremony – 66th Eurovision Song Contest in TurinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Apartamentul e achitat în rate, vedeta a plătit cu banii jos, chiar din banii pe care i-a obținut din reclamele la videochat. Spunea că pentru o singură lună de reclamă primește 100.000 de euro.

„Dacă vorbeam de sume mici, nici nu acceptam să discut pentru a-mi împrumuta imaginea unor studiouri de videochat. Nu am făcut, asta ca să fie clar, dar nu e relevant. Mesajele de pe panouri au fost gândite de echipa lor, știu că au provocat controverse, dar, la o adică, asta înseamnă o campanie bine gândită. Și, pentru că acel contract era pentru trei luni, acum l-am prelungit pentru încă trei luni. (…)

Vorbim de sume de șase cifre. În euro! E cel mai bun an al meu, și nu exagerez. Am încasat deja aceste sume, vorbim de sume care pot fi verificate, la Finanțe, sunt sume pentru care am plătit impozite, taxe, nu povești', a explicat ea.

„Da, putem spune că am băgat banii din reclama de la videochat în imobiliarele din Dubai', a încheiat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu e și femeie de afaceri. Vedeta are propria afacere cu rochii elegante și de mireasă, încă una cu blănuri, alta cu costume de fitness, dar și multe contracte de imagine cu o casă de bijuterii, cu un magazin de extensii, dar și cu o casă de pariuri.

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete