Cât a ajuns să coste o mătură de paie tradițională în magazinele din mall. Oamenii au fost uimiți când au văzut prețul colosal

Cu toții își amintesc de măturile de paie tradiționale pe care bunicii le aveau în gospodărie. Marile magazine din mall-uri au început să comercializeze acest produs la un preț colosal.

Pe internet s-au iscat multe controverse, după ce un celebru magazin a scos la vânzare o matură de baie tradiționale, precum cea a bunicilor, la un preț de neimaginat. Mătura pe care bunicii noștri o aveau la țară a ajuns să coste 179 de lei în mall-urile din București.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți au fost stupefiați și s-au mirat de cât de scumpă este mătura.

„Și o găsești în piața, fără logo, 25 de lei maxim', „Tata care le vinde cu zece lei', „Am văzut în magazin… 200 și ceva de lei', „Ce scumpă e', „Și mai e și made în China!', au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

În piețe, o astfel de mătură costă 20-25 de lei. Internauții sunt uimiți de faptul că unii oameni plătesc atât de mult doar pentru că scrie numele unui magazin pe produs.

„Și dacă cumperi de la persoană care o face e scumpă 20 de lei. Tot handmade și asta, dar logo face diferența. Omul care a lucrat la ea a luat tot puțin', a notat un internaut.

„Într-o țară în care snobismul e la cote maxime, mi se pare corect', a mai scris cineva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete