Câștigătorul X Factor, Florin Răduță, cu sănătatea în pericol. I-a fost descoperită o tumoare

Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 al emisiunii X Factor, a lipsit din mediul online în ultima perioadă, însă s-a decis să dezvăluie motivul pentru care s-a retras.

Artistul are mari probleme de sănătate din cauza unei tumori la stomac pe care i-au descoperit-o medicii în urma unor investigații. În cursul dimineții de 22 iulie, Florin va merge la Spitalul Fundeni pentru a i se face o biopsie de către un profesor medic.

„În ultima lună jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta… Dar datorită mesajelor voastre o să fac asta… Am făcut mai multe investigații la stomac și…

Vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros… De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare.

Nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult, ca să nu mă consum.

Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl căutam, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă.

Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine', a scris Florin Răduță pe pagina sa de Instagram.

Florin Răduță, șoc anafilactic și preinfarcturi

Florin Răduță a mai mărturisit că luna mai a acestui an a fost cumplită. În urma unui tratament pe care îl urma pentru problema lui la stomac a suferit un șoc anafilactic. De asemenea, într-o singură zi a suferit două preinfarcturi.

Ultimele șapte luni au fost de coșmar pentru cântăreț și cu mare dificultate a reușit să-și revină cât de cât. Durerile de stomac nu-i dau pace, iar stresul pune stăpânire pe mintea sa.

„Și simt să zic asta: Nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzică…

Dar vă spun acum: ca în orice a contat pentru mine, am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragostea nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică', a mai transims câștigătorul de la X Factor, sezonul 5.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete