Câștigătorul “Ferma Vedetelor” intră în competiția „Asia Express”

Asia Express

Asia Express

Asia Express este o competiție dură. Drumul Elefantului elimină din concurenți mai repede decât ne așteptam. Câștigătorul “Ferma Vedetelor” intră în competiția “Asia Express”.

Recent, Cosmin Seleși nu a mai putut continua traseul prin India din cauza unei probleme grave la picior.

Prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva” a petrecut o zi și o noapte în spital, iar Șerban a fost nevoit să concureze și să înfrunte probele dificile singur.

Ocazie bună ca o fostă vedetă Pro TV să intre în scenă.

Câștigătorul Ferma Vedetelor' intră în competiția „Asia Express'

George Vintilă vine cu forțe proaspăte și se pregateste sa intre în competiția de la Antena 1. Momentan rolul lui oficial nu a fost încă demascat, conform click.ro

Fanii emisiunii “Asia Express” spun că nu ar fi exclus ca George Vintilă să-i ia locul lui Cosmin Seleși în competiția de la Antena 1.

În 2015, George Vintilă a câștigat prima ediție a emisiunii “Ferma Vedetelor” și astfel a devenit “Fermierul anului 2015”.

George Vintilă a câștigat “Ferma vedetelor”

“Fără tine nu aș fi reușit! Mulțumesc pentru energia pozitivă și toate gândurile bune! Respect și sănătate partenerului meu de joacă Augustin! Respect ascultătorilor care au crezut în mine! Și nu în ultimul rând celor dragi mie, cărora inima le-a bătut în același ritm cu a mea!”, a scris Vintilă la vremea respectivă pe pagina personală de Facebook.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete