Câştigătoarele de la Gala Femeia anului 2013

Avantaje, împreună cu Avon Campania Respectului şi hotelul Marriott, a premiat cele mai valoroase femei ale momentului. Anul acesta, tema centrală a Galei a fost recunoaşterea şi premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, în activitatea pe care o desfăşoară. În cadrul galei, s-au oferit 11 premii de excelenţă, la 8 categorii.


Premiul Femeia Anului 2013 la categoria  – Ambasador al Artei Românești peste Hotare – a fost decernat minunatei actriţe Luminiţa Gheorghiu. De-a lungul carierei de peste 30 de ani, Luminiţa Gheorghiu a fost premiată de numeroase jurii de  specialitate ale festivalurilor internaţionale de film şi a cucerit publicul prin calităţile sale umane deosebite.

luminita-gheorghiu

Trofeul i-a fost înmânat de celebrul actor de teatru și film Florin Zamfirescu.

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/luminita-ghiorghiu3.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

La categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii a fost premiată Liliana Angheluță, pentru povestea ei impresionantă de viaţă prezentată în Cartea ,,Exodul Mamelor,,. Revista Avantaje şi-a asumat misiunea de a o susţine în publicarea acestor mărturii, tocmai pentru ca prin exemplul ei curajos să inspire şi alte femei în situaţii similare.

liliana-angheluta-2

Cartea ,,Exodul Mamelor,, a apărut pe piaţă odată cu ediţia de februarie a revistei Avantaje, iar autoarea va fi protagonista unei serii de reportaje la Televiziunea Naţională.

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/liliana-angheluta.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul i-a fost înmânat de Daniela Palade Teodorescu, redactor șef al revistei Avantaje, revista care și-a propus să scoată din anonimat femei obișnuite cu povești neobișnuite, ce îndrăznesc să iasă din tipare.

daniela

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/Avantaje-Daniela-11.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Premiul Femeia Anului 2013 la categoria Responsabilitate și Implicare Socială a fost oferit Amaliei Năstase, pentru activitatea ei socială. Amalia a ales să îşi valorifice capitalul de popularitate implicându-se şi susţinând cauze sociale care se adresează copiilor şi femeilor defavorizate.

amalia-nastase

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/amalia-nastase.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul i-a fost înmânat de Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al Organizației Salvați Copiii, laureată a trofeului Femeia anului acum patru ediții, pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, un nume de referință în ONG-urile de profil.

amalia-gabriela

La categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului a fost premiată Antonia Zaharia pentru dăruirea în susţinerea drepturilor copiilor născuţi prematur, ea însăşi mamă a unui copil născut înainte de termen şi a doi copii adoptaţi.

antonia

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/antonia-zaharia.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Premiul i-a fost oferit de jurnalista Liana Stanciu, vocea Magic FM, dar și președinta Fundației 'Salvați-vă îngerii', grație căreia blocul operator al Clinicii de chirurgie din Spitalul Marie Curie se află la standarde europene.

liana

La categoria Best Fundraiser a fost premiată Cristiana Ionescu, pentru forţa de a strânge fonduri importante în folosul semenilor ei.

cristiana

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/cristiana-ionescu.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Premiul i-a fost oferit de Cristina Stănciulescu, Publisher Ringier România, Divizia Glossy Magazines.

cristina-s

La categoria Excelență în Jurnalismul Social a fost premiată jurnalista Irina Păcurariu pentru profesionalism şi implicare socială într-o carieră de peste 20 de ani în TVR.

irina

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/irina-pacurariu.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul a fost oferit de Carmen Avram, vocea, sufletul, realizatoarea și coordonatoarea emisiunii 'În direct…', un nume de referință în școala românească de reportaj, recompensat cu premii internaționale și trofeul Femeia anului 2012.

car

La categoria Inițiativă în Sprijinul Semenilor au fost premiate patru doamne:

1. Crina Ștefănescu pentru implicarea ei în Asociaţia Transplantaţilor de Ficat din România, în calitate de medic şi supravieţuitor.

crina-stefanescu

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/crina-stefanescu.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul i-a fost înmânat de Acad. prof. Dr. Irinel Popescu,  șeful Clinicii de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, membru corespondent al Academiei Romane, sectia de Stiinte Medicale.

irinel

2. Rozalina Lăpădatu pentru dăruirea şi perseverenţa cu care se implică în ajutorarea pacienţilor cu boli autoimune, în cadrul Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune.

roxalina-lapadatu

Premiul i-a fost oferit de Uca Marinescu, cunoscută exploratoare care a reprezentat România în numeroase expediții științifice, cea care a făcut înconjurul lumii la 70 de ani și care se pregătește penru o nouă expediție în Antarctica.

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/roxalina-lepadatu.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

uca

3. Mădălina Turza pentru profesionalismul dovedit în organizarea campaniei naţionale menite să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă copiii cu dizabilităţi în România.

madalina-turza

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/madalina-turza.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul i-a fost oferit de Andreea Ogăraru, protagonista copertei revistei Avantaje, ediția de iulie, un exemplu că viața personală și cea profesională pot fi în echilibru.

andreea-o

4. Magda Coman preşedinta Asociaţiei Open Your Heart, care promovează drepturile persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

magda-coman

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/magda-coman.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Premiul i-a fost oferit de Monica Radu, deținătoare a trofeului Femeia anului pentru implicare în comunitatea vârstnicilor defavorizați din parohia Voila, Câmpina.

monica

La categoria Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor a fost premiată Mihaela Săsărman, Preşedinta Asociaţiei Transcena, pentru profesionalismul cu care se implică în activitatea de limitare şi prevenire a acestui flagel naţional.

mihaela-sasarman

[hana-flv-player video=”http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/02/mihaela-sasarman1.mp4″ width=”650″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Trofeul i-a fost oferit de Raluca Kisescu, director general marketing AVON România și Moldova, sufletul a numeroase campanii sociale pe care AVON le derulează în România.

3

Gala a fost prezentată pro bono de Andreea Marin, iar momentul artistic a fost susţinut, tot pro-bono, de Alexandru Tomescu.

collage-andreea

Foto: Armand Ionescu

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii