Câştigă un set de bijiterii placat cu aur şi cristale Swarovski oferit de BOREALY!

setBOREALY

Brandul de cadouri şi bijuterii premium BOREALY s-a lansat având ca sursă de inspiraţie strălucirea unică a aurorei boreale. Articolele de lux oferite de BOREALY te ajută să dăruiești emoţii sub forma unui dar original. Bijuteriile se asortează cu rafinament la ţinutele vestimentare şi impresionează prin stil şi eleganţă.

Ce poţi câştiga

Avantaje şi BOREALY oferă un set de bijuterii placate cu aur alb și cristale Swarovski.

Cum participi

1. Intră pe pagina de Facebook AVANTAJE și dă Like postării concursului

2. Răspunde la întrebarea Care este sursa de inspiraţie a brandului de cadouri și bijuterii premium Borealy?' comentând la postare. Adaugă în acelaşi comentariu link-ul către pagina de concurs de pe site  şi gata!

Când te poţi înscrie

Poţi intra în concurs în perioada 14 noiembrie, ora 14:00 – 18 noiembrie 2013, ora 00:00. Câştigătorul o să fie extras în mod aleatoriu pe 19 noiembrie 2013. Mult succes!

Descoperă lumea BOREALY

Atunci când faci un cadou cuiva cel mai mult contează experienţa unică creată de cadoul oferit. În acest sens, BOREALY abordează diferit comerţul online, cu focus pe produsele premium şi de lux, pe conceptul exclusivist, personalizarea şi potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

Experienţa BOREALY este asemănătoare inspiraţiei date de aurora boreală cu ajutorul luminii, a frumuseţii tale și a naturii. Participă și câştigă!

Concursul s-a încheiat! Câştigătoarea acestui concurs este Petrache Tesloianu Magda. Felicitări!

Regulament:
Concursul este valabil în perioada 14 noiembrie – 18 noiembrie 2013. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul avantaje.ro, pe aceasta pagina in data de 19 noiembrie 2013.
Se considera eligibile, persoanele cu domiciliul in Romania care au dat Like postarii de concurs si care au postat in comentariu raspunsul si link-ul catre pagina de concurs de pe site-ul avantaje.ro.
Nu pot participa angajatii si rudele angajatilor Ringier Romania, respectiv angajatii si rudele angajatilor BOREALY GIFTS.
O persoana se poate inscrie o singura data in concurs, de pe un singur cont de Facebook. Doar primul comentariu va fi luat in considerare. Orice editare ulterioara a comentariului nu va fi considerata.
Persoanele care nu respecta regulamentul, nu indeplinesc conditiile sau persoanele despre care organizatorul considera ca acestea participa la concurs cu mai mult de un cont de Facebook vor fi descalificate fara o notificare prealabila.
Persoanele desemnate castigatoare trebuie sa contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected] pentru a revendica premiile. In email se va mentiona numele premiului – set bijuterii BOREALY, numele, prenumele, numarul de telefon si adresa fizica la care va fi trimis premiul. Premiul se ofera numai in cazul in care numele si prenumele destinatarului coincid cu cele completate pe site, in momentul postarii raspunsului.
Produsele vor fi trimise o singura data prin curier de catre Ringier Romania care nu-si asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie.
Revendicarea premiului se face in termen de maxim 30 de zile de la publicarea numelor castigatorilor.
Facebook nu este responsabil in niciun fel fata de acest concurs. Informatiile pe care utilizatorii le posteaza sunt oferite catre Ringier Romania si nu catre Facebook. Acestea vor fi folosite strict in scopul desfasurarii acestui concurs. Concursul nu este sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat in niciun fel cu Facebook. Participand la acest concurs absolviti Facebook de orice raspundere.
Facebook nu acorda asistenta in administrarea concursului si nu este responsabil de acesta.
Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele castigatorului precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.avantaje.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Concurs