Câştiga o invitaţie VIP la evenimentul Toyota Yaris Trend!

1235909_710961688930333_1395970596_n

Revista JOY şi Toyota te invită să participi miercuri, 11 septembrie, ora 19:30, la Gaia Boutique Club, la evenimentul de de lansare al noului model Toyota Yaris Trend!
Te invităm să participi la lansarea noului model Toyota Yaris Trend, o ediţia exclusivă, disponibilă în România într-un număr limitat de unităţi!

Completează chestionarul de aici http://special.e-joy.ro/enjoy-toyota-fashion-party şi câştiga o invitaţie VIP de două persoane, la eveniment!

Toyota Yaris Trend Limited Edition este maşina ideală pentru femeile dinamice, pozitive, elegante şi atente la detalii.

Clientele vor adora această maşină datorită sistemului inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1″, color şi cameră video pentru marşarier.

În plus, sunt incluse în standard: aer condiţionat, radio CD cu 6 difuzoare, Bluetooth®, USB, aux-in, comenzi audio + Bluetooth® pe volan, geamuri electrice fata, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, oglinzi exterioare reglabile electric, cu încălzire şi carcasă cromată, închidere centralizată cu telecomandă.

Yaris oferă şi o siguranţă înaltă, pentru că  are nu mai puţin de 9 airbaguri în standard, ABS + EBD + BA (sistem antiblocare frâne cu sistem de distribuţie electronică a forţei de frânare), VSC + TRC (sistem de control al stabilităţii + control tracţiune), proiectoare de ceaţă.

De asemenea, Yaris Trend Limited Edition se distinge prin elemente exclusive de design exterior şi interior : inserţii pe portiere, carcase oglinzi cromate, contur cromat al proiectoarelor de ceaţă; jante din aliaj  de 15″, faruri spate cu LED, tapiterie exclusivă Trend, cu tetiere pe alb, culoare ce se regăseşte şi pe panourile uşilor, planşa de bord Trend, în alb, inserţii pe volan şi consolă,indicatoare de bord specifice Trend.

Clientele se vor bucura din plin de lipsa grijilor legate de maşină, graţie motorului 1.33 l Dual VVT-i 99 CP, transmisie manuala sau automata.

În plus, vor beneficia de asistenţă rutieră gratuită timp de 1 an prin Toyota Eurocare.

Yaris Trend Limited Edition se lansează împreună cu o ingenioasă colecţie de accesorii din piele „Yaris collection by Giuka', ce a fost concepută exclusiv pentru Toyota de către designerul român Georgiana Nicolaescu.

Sponsorii evenimentului:  Toyota,  Sephora,  Cofetăria Grace Couture,  Martini Royal,  Evian,  Santal,  Club 99,  Five’s International,  Serioux.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din