Casier împușcat mortal după ce i-a spus unui client să-și pună masca de protecție înainte de a intra în magazin

Un casier a murit și adjunctul unui șerif a fost rănit după ce un client a refuzat să poarte masca de protecție la un magazin alimentar din Georgia, potrivit oficialilor legii.

Incidentul s-a produs luni după amiază la supermarketul Big Bear din Decatur, când un client de sex masculin, identificat de autorități drept Victor Lee Tucker, Jr., în vârstă de 30 de ani, verifica obiectele și „s-a certat cu un casier despre masca sa de protecție', potrivit unui comunicat al Biroului de Investigații din Georgia.

„Tucker a părăsit magazinul fără să cumpere nimic, dar s-a întors imediat înăuntru. El s-a dus direct la casier, a scos un pistol și l-a împușcat', potrivit unei declarații ale oficialilor.

„Tucker ar fi început apoi să tragă asupra unui adjunct al șerifului „care încerca să intervină în timp era de serviciu la supermarket. Ofițerii care au ajuns la fața locului l-au arestat pe Tucker în timp ce „încerca să se târască pe ușa din față a supermarketului', au mai spus aceștia.

Casierul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost transportat la Grady Memorial Hospital, unde a fost declarat mort. Oficialii au spus că adjuncul șerifului a fost tratat pentru rănile sale la Atlanta Medical Center, în timp ce un al doilea casier care fusese atins de un glonț a primit tratament medical la fața locului.

Într-o conferință de presă, șeriful Melody M. Maddox a spus că adjunctul său este un veteran pensionat de 30 de ani, care lucrează acum ca rezervist la biroul șerifului.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri