Casa Regală a făcut anunțul. Principesa Sofia a ajuns în Elveția, pentru a fi alături de tatăl său

Prinicipesa Sofia vizită Regele Mihai

După ce starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat, familia acestuia a plecat de urgență în Elveția, pentru a-i fi alături Majestății Sale.

După Principesa Margareta, a venit rândul Principesei Sofia să își viziteze tatăl. În această dimineață, Casa Regală a României a publicat un comunicat în care a anunțat vizita Principesei Sofia în Elveția, la reședința Regelui Mihai.

“Luni, 20 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a sosit în Elveția, la reședința privată a Majestății Sale Regelui, pentru a sta alături de tatăl său de-a lungul acestei săptămâni.”, a fost informația comunicată de către Casa Regală, potrivit familiaregala.ro.

Astfel, Principesa Sofia va rămâne alături de Regele Mihai întreaga săptămână. Într-un comunicat recent, Casa Regală a precizat că starea de sănătate a Regelui Mihai este în continuare îngrijorătoare, iar medicii fac eforturi pentru a-i atenua durerile. Într-un interviu acordat recent, șeful Casei Regale, Andrew Popper, a vorbit despre starea Majestății Sale.

„Starea Majestății Sale este, după cum am comunicat, foarte precară. Medicii, în acest moment, își concentrează eforturile pentru a menține Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Nu putem să spunem, sunt momente mai bune, momente mai proaste, pentru moment, din fericire, situația s-a stabilizat. Și noi ne-am dori ca medicii elevețieni să publice un comunicat medical și le-am cerut acest lucru. Din păcate, nu pot să o facă și ne-au explicat motivele pentru că legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen și în același timp, ei sunt convinși că din punct de vedere etic, nu pot să dea comunicate în ceea ce privește sănătatea unui pacient.', a spus Andrew Popper, într-un interviu pentru TVR, potrivit digi24.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Șeful Casei Regale a făcut anunțul

Poziția fostului Principe Nicolae vizavi de interdicția de a-l vizita pe Regele Mihai

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete