Cartofi copti cu creson si sos de usturoi

Cartofi copti cu creson si sos de usturoi
Incinge cuptorul la 5/190°C. Intr-o tava de copt, amesteca 1 kg cartofi taiati rondele groase, 2 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, taiat felii subtiri; asezoneaza bine. Coace 50 min-1 ora pana se rumenesc bine.

Intr-un robot, amesteca 150 g creson, 4 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, zdrobit, 25 g seminte de floarea soarelui si sucul de la 1⁄2 lamaie.

Toarna peste cartofi, amesteca si serveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi