Cartea “Ești ceea ce trăiești” poate fi găsită acum la chioșcuri

Cartea “Ești ceea ce trăiești – Câteva date recente din neuroștiințe și experiențele duhovnicești ale Filocaliei”, semnată de Diac. Adrian Sorin Mihalache a fost lansată și poate fi achiziționată de la chioșcuri și în special din libăriile cu profil religios.

Această carte, după cum îi spune și numele, aduce în discuție paralela dintre cercetările din domeniul neuroștiinței și învățăturile părinților filocalici. Volumul este unul inedit în România și asta pentru că nicio altă lucrare nu a mai abordat această problematică. Cartea a apărut sub semnătura editurii Trinitas a Patriarhiei Române.

În ceea ce privește conținutul lucrării, aceasta este compusă în principal din articole care au apărut în perioada 2011-2016 în ziarul Lumina. Aceste articole sunt structurate cu atenție în cele 6 capitole ale volumului. Astfel, cititorii pot parcurge pe rând capitole ca: Viața spirituală și provocările societății de consum, valoarea afecțiunii materne, viața spirituală în societatea contemporană, viața lăuntrică și înnoirea vieții, starea de bine. Considerații teologice și explorări neuroștiințifice și taina persoanei. Provocări de ultimă oră pentru neuroștiințele vieții spirituale și posibile răspunsuri filocalice cu valențe terapeutice.

Lucararea se adresează oricui este interesat de acest aspect al religiei și poate fi cumpărată din mai multe librării, iar cei interesați pot accesa volumul și online pe pagina www.colportaj.ro.

 

Citește și:

Cartea „Cum scăpăm de ticurile gestuale', din 5 februarie, la chioșcuri

Cartea „Creierul și inteligența emoțională', din 29 ianuarie, la chioșcuri

Cartea „Floarea deșertului', lansată la Bookfest 2016. Recenzie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte