Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația sa cu soția artistului

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația sa cu soția artistului

Liviu Vârciu este una dintre cele mai iubite și apreciate persoane publice din România. Acesta se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. El are, împreună cu Anda Călin, doi copii frumoși, dar și o frumoasă domnișoară dintr-o poveste de dragoste din tinerețe.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în tinerețe Liviu Vârciu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ami Teiceanu din care a rezultat o frumoasă fată. Acum aceasta este o adevărată domnișoară în vârstă de 19 ani, pe nume Carmina.

Carmina a fost crescută de mama sa, iar relația cu Liviu Vârciu nu a fost întotdeauna roz. De curând, aceasta a făcut câteva mărturisiri legate de tatăl său, dar și de partenera acestuia.

Fata artistului a declarat că unele lucruri ce au apărut în presă nu sunt reale, însă într-adevăr, relația lor este una palpitantă. Uneori se înțeleg bine, alteori nu sunt pe aceeași lungime de undă.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp…iar am urcat, iar am coborât și tot așa', a mărturisit Carmina pentru redactia.ro.

Cât despre relația cu noua familie a lui Liviu Vârciu, Carmina a mărturisit că nu vorbește cu Anda Călin și nici nu este foarte apropiata de sora și fratele ei mai mici. Probabil că distanța i-a împiedicat să se cunoască mai bine, însă în curând, Carmina se va muta la București pentru a studia și pentru a-și construi cariera mult visată.

„Eu cu ea nu vorbesc (n.r. Anda Călin). Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui. Cu Anastasia am fost mai apropiată, dar asta nu ține de mine. Iar pe Matei l-am văzut o singură dată. Poate o să dezvolt o relație mai apropiată când o să mă mut la București și o să petrec mai mult timp cu ei.', a mai spus Carmina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete