Carmen Iohannis, în rochie scurtă la balul de absolvire al elevilor săi. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

Carmen Iohannis a participat recent la balul de absolvire al elevilor săi. Doamna dirigintă a atras toate privirile cu apariția ei, ea a purtat fustă scurtă, iar elevele au ales rochii lungi.

Carmen Iohannis a fost dirigintă a unei serii terminale la Liceul „Gheorghe Lazăr' din Sibiu. Prima Doamnă a fost tare mândră de elevii ei, unul dintre ei a obținut nota 10 la examenul de bacalaureat.

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național «Gheorghe Lazăr» Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea doamnei diriginte!', a notat Carmen Iohannis pe Facebook.

Alături, ea a postat și câteva fotografii de la balul de absolvire al elevilor săi. Prima Doamnă a României a îmbrăcat o rochie scurtă, albastră, cu flori colorate, iar mulți au comentat că ținuta ei „ar fi cam prea tinerească'. În picioare a avut o pereche de sandale roz, iar părul l-a avut prins într-un coc lejer. De partea cealaltă au fost elevele ei, toate au purtat rochii lungi, de bal, scrie Libertatea.

carmen-iohannis-la-balul-de-absolvire-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pavel Mihăilescu, elevul lui Carmen Iohannis care a luat 10 la examenul de bacalaureat, a avut numai cuvinte de laudă la adresa dirigintei lui. „Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni', a declarat elevul pentru turnulsfatului.ro.

Tânărul a spus și cum s-a descurcat la BAC, cum a învățat pentru examen. „Vă spun sincer că nu mă așteptam. Am învățat mult, dar nu mă așteptam la note perfecte. La matematică nu am avut niciun fel de emoții. Chiar dacă subiectele au fost ușoare, pot spune, mândru de mine, că oricât de grele ar fi fost tot aș fi luat această notă. La română nu am fost foarte sigur, deși am respectat baremul și am scris cât de bine și cât de frumos am putut și, sincer să fiu, cele mai mari emoții le-am avut la anatomie. Acolo, la subpunctul C, de la ultimul exercițiu a picat fiziologia analizatorului cutanat și în dimineața cu examenul am spus să învăț asta, dar n-am făcut-o și exact asta mi-a picat. Recunosc că m-am blocat puțin când am văzut, dar se pare că m-am descurcat', a mai declarat Pavel Mihăilescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete