Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea

Carmen Harra este cunoscută pentru capacitățile sale paranormale. Când vine vorba despre propria persoană, nu ezită să-și pună în practică cunoștințele pe care le are. 

În cadrul unei emisiuni la Antena Stars, prezicătoarea a mărturisit că mintea noastră este mai puternică decât ne-am putea imagina și că cele mai mari dorințe ni le-am putea împlini punându-ne mintea la lucru.

Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea schimbându-ți modul de gândire

Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea schimbându-ți atitudinea și modul de gândire: “Banii sunt o formă energetică, dar corpul are o vibrație care lucrează cu Universul, noi atragem lucrurile în viața noastră. Dar nouă ne e teamă să atragem banii, ține de mentalitate, dacă știi să lucrezi cu energia asta”.

Nume celebre din România și de la Hollywood au încercat rețeta sa și se pare că aceasta a funcționat.

Citește și Tratament naturist împotriva cancerului de la Carmen Harra

Cum a reușit Carmen Harra să atragă fericirea în viața ei

Clarvăzătoarea a mărturisit că a plecat în Statele Unite cu 80 de dolari în buzunar, dar cu mult curaj în suflet, decisă să-și schimbe soarta.  Nu știa ce o așteaptă, dar nici nu era copleșită de temeri: “Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari!”, a dezvăluit Carmen Harra.

Citeste si Cum atragi norocul în casă: plante aducătoare de noroc

Sursa foto: pagina de facebook a lui Carmen Harra

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete