Carmen Grebenișan a apărut fără verighetă pe deget după întoarcerea de la Survivor 2023. Ce se întâmplă cu mariajul cu Alex Militaru?

Carmen Grebenișan a avut marți prima apariție la TV după ce s-a întors de la Survivor România 2023. În emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, vedeta a făcut declarații despre competiția în care a ocupat locul trei, dar și despre apariția surprinzătoare fără verighetă.

În emisiunea “La Măruță”, influencerul Carmen Grebenișan a dezvăluit ce crede despre câștigătorul Survivor 2023, Dan Ursa. „Eu mă simt câștigată. Eu nu știam ce se vorbește, eu simțeam că merit la fel de mult ca și restul. Și simțeam că în momentul în care s-a câștigat a fost corect pentru că eu nu aveam de unde să stiu ce se întâmplă afara.

Eu trăind cu oamenii ăștia, am simțit că toți, fiecare dintre noi merita la fel de mult, asta am simțit”, a spus aceasta despre victoria lui Dan Ursa.

Totodată, în emisiune, vedeta a comentat zvonurile despre o apropiere suspectă pe care ar fi avut-o în emisiune cu Andrei Krișan. După prietenia lor strânsă din Survivor, au apărut în presă speculații cum că cei doi ar fi avut o legătură. Faptul că influencerul a fost văzută fără verighetă a întărit această idee.

carmen-grebenisan-fara-verigheta-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu o sinceritate debordantă, Carmen Grebenișan a dezvăluit că nu-și poartă verigheta deoarece nu îi încape pe deget din cauza retenției de apă, iar relația cu Andrei este strict una de prietenie.

„Adevărul e că eu, Andrei Krișan, Ștefania și Bianca ne-am apropiat foarte tare. El de noi mai degrabă. N-a mai empatizat cu grupul său de Războinici, el ne-a și zis că oamenii ăștia vorbesc doar despre strategii (…) și cumva de fiecare data seară stăteam să mâncam împreună. A fost totul natural, a fost de-a grupului. Și a simțit nevoia în momentul în care a câștigat recompensele să ne ia pe noi…”. Ea este căsătorită cu Alex Militaru și au un mariaj fericit.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete