Carmen Brumă, apariție super sexy la 44 de ani

Considerată a fi una dintre cele mai sexy vedete autohtone, Carmen Brumă a sărbătorit pe 9 mai împlinirea vârstei de 44 de ani. Iubita omului de televiziune Mircea Badea a marcat momentul printr-o ședință foto incendiară pentru o colecție de costume de baie.

Fotografiile pe care Carmen le-a postat pe contul personal de Instagram au fost realizate de Marius Bărăgan.

„Mă simt bine la 44 de ani, poate chiar mai bine decât înainte de 40. Nu sunt lucruri pe care să le regret cu adevărat. Toate experiențele, alegerile greșite sau mai puțin inspirate pe care le-am făcut m-au făcut omul care sunt astăzi. Prefer să mă concentrez pe ce voi face în viitor pentru că am învățat să apreciez altfel valoarea timpului.

La 44 de ani, regretele mă încurcă. A fost măgulitor pentru mine că, înainte cu câteva zile de a împlini 44 de ani, mi s-a propus să pozez pentru o nouă colecție de costume de baie a designerului Luiza Ganea, cu care colaborez de mai mulți ani. Colecția se potrivește și cu ideea programului meu de slăbit pentru vară, Supersilueta de Plajă By Carmen Brumă, disponibil pe www.carmen-bruma.ro', a declarat Carmen Brumă pentru Click.

Carmen Bruma 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ciuda vârstei, fosta prezentatoare TV are o siluetă de invidiat. Carmen nu a arătat, însă, întotdeauna atât de bine. Ea le-a povestit în mai multe rânduri fanilor său că, în urmă cu câțiva ani, cântărea 87 kg.

Aceasta a determinat-o să încerce mai multe diete de slăbit, ea dorind să scape de 30 kg. În cele din urmă, vedeta a optat pentru o alimentație echilibrată, foarte sănătoasă și a început să facă foarte mult sport.

Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Ei au împreună un băiețel de 6 ani, Vlăduț, de care sunt foarte mândri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete