Carla’s Dreams, criticat în cuvinte dure: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”

Carlas Dreams a fost criticat în cuvinte dure de Andrei Niculae, realizatorul de la Virgin Radio. El a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?' și a făcut dezvăluiri neașteptate despre celebrul artist pe care nu îl laudă.

Totodată, la provocarea de la Pro TV, Andrei Niculae a fost întrebat: „De ce vedetă din showbizul românesc ai fost îndrăgostit, dar nu ai avut niciodată curajul să-i mărturisești?'.

„Jo. Ioana Anuța. Nu știu dacă am zis vreodată treaba asta. Cred că știe cumva. Cred că s-a văzut pe mine (…) Eram foarte mici. Avea părul lung și pantaloni roz. Venise ea din Oltenia, la Arenele Romane a fost un eveniment. Eu eram în liceu, nu aveam nicio treabă. Și de atunci îmi e foarte teamă de ea', a spus Andrei Niculae, notează protv.ro.

Ulterior, el a mai privit o provocare. „Numește doi artiști care au fost cei mai antipatici dintre invitații tăi la radio', iar Andrei i-a nominalizat fără să stea pe gânduri.

„Pot să dau numele direct: Carlas Dreams și Killa Fonic. Carlas Dreams e pe locul întâi. Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat peste tot! E răuț. Nu pot să zic că sunt fanul lui', i-a spus realizatorul de radio lui Cătălin Măruță.

carlas-dreams-criticat-andrei-niculae-prezentator-radio-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Apoi, următorea întrebare a avut legătură tot cu Carlas Dreams, iar Andrei Niculae a avut de ales între a citi ce scrie pe bilețel sau a mânca picant. „Vrei să citesc?

Cătălin, ești un om drăguț, dar știi ce tot de la tine am învățat… că la un moment dat spui lucrurilor pe bune. Așa că băiatul a crescut', a spus Andrei, care l-a și caracterizat în câteva cuvinte pe Carlas Dreams: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete