Carla’s Dreams, adevărul despre momentul în care va renunța la mască: „Asta mi-a permis”

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România și din Republica Moldova. Artistul a intrat la inima oamenilor datorită pieselor sale care transmit multă emoție. Dincolo de talentul muzical, Carla’s Dreams a devenit faimos și datorită modului în care s-a expus în fața publicul.

Acesta a ales să își picteze fața, astfel că nimeni nu îi cunoaște adevărata identitate. De-a lungul timpului, artistul a explicat motivul alegerii sale, însă acum este decis să renunțe la machiaj, deși este conștient că acest lucru ar însemna retragerea sa din spațiul public.

Recent, solistul a mărturisit în cadrul unui podcast că într-un viitor apropiat el nu va mai apărea alături de trupă, ci va ajuta tineri talentați să se lanseze. A vrut să se retragă acum ceva vreme, dar pandemia de coronavirus i-a amânat decizia.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva. Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costă', a mai declarat solistul în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Nu doar solistul trupei Carla’s Dreams se pictează pe față, ci și ceilalți membri. Scopul lor a fost ca oamenii să le aprecieze muzica și să nu-i judece prin prisma înfățisării lor. Potrivit Kanal D, acesta s-a intitulat „Sergiu' în fața fanilor, însă numele său real ar fi Andrei Țăruș și ar avea 38 de ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete