Care sunt tendinţele în modă în acest sezon? Uite ce piese vestimentare trebuie să se regăsească în garderoba ta

care sunt tendinţele în modă ȋn acest sezon

Suntem femei și, de ce să nu recunoștem, ne place să fim ȋn pas cu moda. Ne interesează ce mai apare nou, care sunt tendinţele ȋn sezonul toamnă – iarnă, cum să ne asortăm. Ȋnainte de a da un tur de forţă prin magazine, ar fi bine să știm ce se poartă pentru ca alegerile să fie inspirate și moderne.

Care sunt tendinţele în modă ȋn acest sezon?

Ȋn sezonul de toamnă și iarnă 2018 – 2019 puteţi să vă consideraţi norocoase dacă aveţi ȋn dulap:

1. Haine sau ȋncălţăminte cu carouri

Se poartă carourile și se găsesc ȋn diferite combinaţii de nuanţe: gri cu alb, alb cu negru, gri cu roșu, verde ȋnchis cu verde mai deschis ori diferite tonuri de albastru. Sunt ușor de asortat și ȋţi dau o stare de bine, de confort.

2. Imprimeurile ce imită blana animalelor

Poţi purta pantofii aceea cu imprimeu de tigru pe care i-ai uitat ȋn dulap, bluza sau pantalonii care vin atȃt de bine pe șolduri. Ȋn afară de faptul că vei ieși ȋn evidenţă cu un astfel de imprimeu, vei fi cu siguranţă considerată foarte sexy.

3. Tenișii cu talpă XXL

Se poartă tenișii aproape la orice combinaţie vestimentară. Cei cu talpă XXL sunt perfecţi pentru această perioadă, moderni, comozi și călduroși. De ce nu i-ai ȋncerca?

4. Botinele decupate ȋn spate

Arată foarte bine, se găsesc ȋn diverse culori, de la roșu intens, pȃnă la galben sau albastru. Se potrivesc la blugi, la fuste sau rochii și e bine să profităm să ȋi ȋncălţăm cȃt timp vremea e frumoasă.

5. Cizmele ȋnalte, peste genunchi

Aproape că nu e sezon de iarnă ȋn care să nu fie la modă cizmele ȋnalte. Sunt călduroase, moderne, ușor de asortat și de purtat. Ȋn plus, avȃnd cizme ȋnalte poţi să te bucuri toată iarna de feminitatea ta purtȃnd rochii scurte.

6. Stilul cowboy este din nou la modă

Poţi purta pantaloni cu dungă lată pe margine, ȋncălţăminte cu botul ascuţit și chiar avȃnd catarame. Vei arăta foarte sexy abordȃnd acest stil.

7. Fustele cu pliuri

Sunt minunate, lejere, colorate și foarte frumoase. Sigur te vei simţi frumoasă cu o astfel de fustă ușor de asortat și de purtat.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Piesele vestimentare în care merită să investești. Le poți purta ani la rând!

Cum porți trenciul cu stil? 3 ținute perfecte pentru această toamnă

Hainele de care ar trebui să scapi cât mai repede. Sunt inutile și ocupă spațiul în șifonierul tău!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda