Care sunt avantajele aduse de husele de pernă antiacarieni?

Dacă suferi de erupții cutanate sau chiar de astm și imediat ce pui capul pe pernă ți se înfundă nasul, iar diminețile te trezești în salve de strănut, cu siguranță că ai nevoie de o husă de pernă antiacarieni

Husele pentru pernă sunt cele care ajută la prelungirea duratei de viață a pernei și împiedică acumularea reziduurilor lăsate de acarieni în urma lor (cochilii, excremente). Aceste produse sunt esențiale pentru a menține perna curată, pentru a preveni înmulțirea acarienilor și pentru a împiedica pătrunderea lichidelor în umplutură. Astfel că, modelele de huse de pernă antiacarieni sunt din ce în ce mai populare printre persoanele care sunt alergice la acarieni și doresc să-și protejeze sănătatea. 

Așadar, care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de protecție pentru pernă? Cum acționează pentru a avea grijă de tine? Este potrivită pentru oricine? Iată mai multe cuvinte despre aceste protecții de pernă care ar putea fi un aliat nesperat pentru sănătate.

Ce este o husă de pernă antiacarieni?

Această husă acoperă complet perna peste care se pune fața normală de pernă. Este fabricată dintr-un material special de microfibră, țesută foarte dens, care blochează în interiorul pernei toți alergenii. 

Materialul mai are proprietatea de respirabilitate. Astfel, el nu reține umiditatea și umezeala. Este de asemenea prietenos cu pielea, mai ales cu cea sensibilă. 

O husă de pernă nu îți protejează doar perna, ci și sănătatea. Pentru a lupta contra acestor paraziți care pot provoca probleme de respirație persoanelor alergice, strănuturi, bronșite sau rinite, chiar și probleme cutanate sau oculare, husa este o alegere foarte bună.

Husele de pernă anticarieni vor preveni orice risc de alergii. Pentru a te odihni așa cum trebuie, va trebui să mizezi mai ales pe confort, pe siguranță, pe calitate și pe o stare de bine. 

Husele anticarieni sunt cele care permit formarea unui bariere mecanice care împiedică trecerea alergenilor. Husele pentru acarieni protejează și  împiedică contractarea anumitor boli. În mod similar, dacă copilul tău suferă de rinită, husa îi poate oferi alinare.

Importanța folosirii unei huse pentru acarieni este că îți permite să eviți mai mult de 99% din alergenii acarienilor. Acarienii nu vor intra în contact cu pielea și cu tractul respirator al celui care doarme. De asemenea, husa protejează perna și previne uzura rapidă a acesteia.

Husa antiacarieni favorizează un somn foarte odihnitor și creează un mediu confortabil

Este ușor de întreținut și previne dezvoltarea bacteriilor și alergenilor. Trebuie evitate husele matlasate, căptușite, din țesătură de pluș sau cele cu tratament antiacarieni care ascund adesea un simplu tratament cu insecticid. Acesta nu blochează alergenii și, prin urmare, este ineficient.

De asemenea, husa împiedică dezvoltarea unui astm sever. Prin urmare, o husă de pernă antiacarieni oferă confort și o calitate mai bună a vieții.

Calitatea somnului și bunăstarea ta în timpul odihnei depind în mare măsură de calitatea pernei. Dacă adaugi unei perne bune și o husă antiacarieni, somnul odihnitor este garantat. Pe lângă acest aspect deosebit de important pentru calitatea vieții, faptul că eviți sau ameliorezi simptomele unei alergii existente este încă un plus pentru achiziționarea unei huse.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial