Care este povestea prenumelui îndrăgitei cântărețe de muzică populară Sava Negrean Brudașcu

Sava Negrean BrudașcuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Sava Negrean Brudașcu are un prenume atipic pentru o femeie, având mai degrabă sonorități masculine. Îndrăgita cântăreață a relatat, într-un interviu mai vechi, povestea prenumelui său.

Povestea prenumelui cântăreței de muzică populară Sava Negrean Brudașcu

Artista se trage dintr-o familie numeroasă, cu opt frați. Din nefericire, șapte dintre ei nu au supraviețuit. Îngroziți de perspectiva de a-l pierde și pe cel de-al optulea copil, părinții Savei Negrean Brudașcu au apelat la o tradiție străveche, aceea a vinderii pruncului pentru a păcăli moartea.

Frații mei au murit, din diferite motive, s-a crezut că e un blestem. Și atunci, părinții mei mi-au pus un nume de băiat și m-au vândut, adică au făcut un  unei vecini care nu avea fete, de teama blestemului,  ca să păcălească moartea', a povestit Sava Negrean Brudașcu, potrivit libertatea.ro.

Iar obiceiul din străbuni se pare că a dat roade. Sava Negrean Brudașcu a privit moartea în ochi de mai multe ori de-a lungul vieții, dar de fiecare dată a scăpat.

Soțul Savei Negrean Brudașcu a fost victima unui teribil accident rutier

Sava Negrean Brudașcu a mai avut un hop major de trecut în această viață, de data aceasta legat de soțul său. Fostul politician Dan Brudașcu, deputat PRM între anii 2000-2004, a provocat un accident în anul 2014. Maşina în care se afla acesta a căzut într-un râu, de la o înălţime de 2 metri, în localitatea Căpuşu Mare. În maşină se aflau pe lângă Brudaşcu, două persoane, un bărbat şi o femeie. Din fericire, Dan Brudașcu a scăpat cu viață.

Dincolo de toate necazurile pe care le-a întfruntat cu fruntea sus, Sava Negrean Brudașcu mărturisește că este o femeie împlinită și fericită. „Sunt o femeie împlinită. N-am regrete. Fiica mea e lumina noastră, așa o și cheamă, Eileen, care într-o engleză veche însemna lumină. Ea ne-a dăruit un fecioraș care se cheamă Petru și o fetiță, Cezara Maria. În plus, am terminat o facultate de excepție, durează șapte ani și se numește cei șapte ani de-acasă. Se învață foarte mult acolo. Așa că, așa cum sunt eu de 1.50 metri, tot nu m-aș da pe o altă femeie', a spus Sava Negrean-Brudașcu, într-o emisiune la Kanal D.

Citește și

Cine este iubita lui Aurel Tămaș. Partenera de viață a cântărețului de muzică populară este cu 31 de ani mai tânără decât acesta

E prima vedetă din România care și-a pus silicoane! Ce cântăreață de muzică populară a îndrăznit să facă schimbarea în urmă cu 30 de ani?

Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan? Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață impresionantă

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete