Care este porecla prințesei Charlotte? Kate Middleton o alintă așa de fiecare dată!

porecla prințesei Charlotte

Cu toate că în familia regală britanică totul se desfășoară ținând cont de o serie de reguli stricte, acest lucru nu îi împiedică pe ducii de Cambridge să adopte o atitudine ușor relaxată față de copiii lor. Kate Middleton a declarat de mai multe ori că își dorește ca cei trei copii să aibă parte de o copilărie normală, motiv pentru care aceasta nu evită să folosească nume de alint atunci când este în public și se adresează celor mici. Astfel, ducesa de Cambridge a dezvăluit care este porecla prințesei Charlotte.

Regulile casei regale britanice nu o împiedică pe Kate Middleton să își exprime afecțiunea față de copiii ei. Prezentă la un eveniment alături de prințesa Charlotte și prințul George, ducesa de Cambridge a folosit un nume de alint atunci când i s-a adresat prințesei Charlotte, iar gestul ei a fost catalogat ca fiind unul adorabil de către cei prezenți.

Care este porecla prințesei Charlotte?

Porecla prințesei Charlotte nu este una străină familiei regale britanice. Numele de alint a fost folosit anterior și de prințul William în conversațiile cu Kate Middleton, dar și de către ducesa de Cambridge, atunci când aceasta dorea să îl alinte pe prințul George, fiul cel mare al cuplului regal.

Kate Middleton, prințesa Charlotte și prințul George au mers la o sesiune de cumpărături chiar înainte de Crăciun, acesta fiind momentul în care ducesa de Cambridge a dezvăluit cum o alintă pe micuța Charlotte. În timp ce prințesa se afla pe podeaua magazinului, Kate Middleton i-a spus: “Ridică-te, păpușică!”, potrivit people.com. Astfel, porecla prințesei Charlotte este “păpușică”, un nume de alint cu tradiție în familia regală britanică.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu  Kate Middleton și prințesa Charlotte.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Miley Cyrus s-a căsătorit. Uite cum a dat vestea cea mare și când a avut loc ceremonia

Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto? Trucul ei dădea rezultate întotdeauna

Mama lui Meghan Markle provoacă un nou scandal în familia regală britanică

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete