Care este echipa care părăsește astăzi Asia Express?

Alex Abagiu și Radu, Lia Bugnar și Maria Buză sau Adda și Cătălin? Tu care crezi că este echipa care va părăsi, în seara aceasta, competiția Asia Express.

Click.ro susține că Lia Bugnar și Maria Buză vor spune astăzi „La revedere' competiției difuzate de Antena 1.

Lia Bugnar, 51 de ani, este dramaturg, scenarist, regizor, actriță (de scenă, film și voce) și scriitoare română. Maria Buză, 51 de ani, este o actriță și cântăreață română. „«Asia Express» nu e despre geografie, ci despre un drum interior. Sunt alături de prietena mea cea mai bună și este o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră.

„Viața ne-a dat mult de lucru și ăsta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla'.

Gina Pistol și Oase, Asia Express sezonul 3

Gina Pistol și Oase, Asia Express sezonul 3

Care este echipa care părăsește astăzi Asia Express?

„Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă, încât o să fie perfect să avem o singură misiune', declara Lia Bugnar atunci când a acceptat să participe la proiectul „Asia Express'.

Asia Express, sezonul 3, a convocat în această super experiență 9 echipe extrem de interesante, ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» pentru a-și testa curajul și relația, dar mai ales pentru a intra în posesia marelui premiu de 30.000 de euro propus de Antena 1. Până acum, echipele Nico și fiica ei, dar și Alex Velea și Mario au părăsit competiția.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete