Care este culoarea anului 2019?

Care este culoarea anului 2019?

Anul 2018 a fost dominat de o culoare intensă, ultra violetul, iar pentru 2019, specialiștii de la institutul Pantone au ales o nuanță cu adevărat specială, vibrantă și care este aproape imposibil să nu iasă în evidență. 

Institutul Pantone este cel care impune cele mai noi tendințe în materie de culori și reprezintă o sursă de inspirație pentru designerii de modă, dar și pentru specialiștii care lucrează în zona de beauty sau își desfășoară activitatea în designul interior.

Care este culoarea anului 2019?

Dacă în 2018 am admirat nuanțele de ultra violet peste tot, 2019 scoate în evidență o culoare mult mai caldă și care deja a început să fie folosită pe podiumurile de modă.

Care este culoarea anului 2019

 

Culoarea anului 2019 este living coral, o nuanță care evidențiază ideea de căldură, confort și care oferă o energie aparte. Nuanțele de coral și accentele de auriu sunt cele care se regăsesc sub denumirea living coral, o culoare care aduce optimism, bucurie și care se apropie cât mai mult de natură.

Având în vedere că lumea modernă se îndreaptă foarte mult către tehnologie, cei de la Institutul Pantone au dorit ca această culoare să fie una cât mai simplă, explicând că ea poate fi regăsită în natură, aceasta fiind și principala lor sursă de inspirație în momentul în care au făcut această alegere.

“Living Coral este o culoare care se dezvoltă în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă o prezență plină de viață în social media. Această culoare efervescentă fascinează ochiul și mintea. Aflat în centrul unui ecosistem intens, Living Coral evocă felul în care un recif de corali este un adăpost pentru o diversitate de alte culori.”, au explicat cei de la Institutul Pantone, potrivit pantone.com.

Această culoare a fost aleasă în urma unei analize atente și ținând cont de tendințele actuale. Astfel, specialiștii au ținut cont de toate domeniile atunci când au ales culoarea care va domina anul 2019.

Foto: 123rf.com. hepta.ro, instagram

Citește și:

Cum își decorează românii casele?

Cum ne influențează lumânările din casă starea de spirit

Cum să scoți mirosul neplăcut din prosoapele tale

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse