Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant? Este primul pe care îl atingem

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant? Este primul pe care îl atingem

În general, în restaurante și diverse localuri regulile de igienă sunt foarte stricte. Cu toate acestea, există anumite obiecte care sunt pline de microbi, însă nu sunt prea des curățate.

Cel mai probabil, mulți nici măcar nu s-au gândit că cel mai murdar obiect dintr-un restaurant este chiar meniul în care regăsesc felurile de mâncare disponibile. Așa că trebuie să te speli imediat pe mâini după ce l-ai consultat pentru că este plin de bacterii, potrivit gustarte.ro. Paginile meniului sunt atinse în fiecare zi de zeci de oameni și nimeni nu îl curăță, mai ales dacă acesta este din hârtie.

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant?

Meniul din restaurante ar trebui să fie plastifiat pentru a putea fi curățat la intervale regulate de timp. Dacă acesta este din hârtie, ar trebui să fie schimbat din când în când. Unele restaurante au încercat să rezolve această problemă. În fiecare zi şterg meniurile cu dezinfectant, potrivit declaraţiilor publicate de angajaţi pe site-ul Reddit. Cu toate acestea, cel mai probabil meniul va trece prin multe mâini, chiar și după ce a fost curățat, până când ospătarul ți-l va aduce la masă.

Meniul unui restaurant conţine 185.000 de bacterii, de 16 ori mai mult decât solniţa, a demonstrat un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Readers Digest. Solnița este al doilea cel mai murdar obiect dintr-un restaurant.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce NU ai voie să faci a treia zi de Paşte? Se spală sau nu astăzi? Ce spun preoții

Felul în care te îmbraci spune multe despre tine. 3 articole vestimentare care îți trădează personalitatea

Cum să faci locuința ta mai eficientă. Află ce schimbări poți face ca să scapi de facturile mari

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse