Care este cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică? Mereu își reproșează acest lucru: “După nu am mai apucat să…”

regret Ștefan Bănică

A trecut prin mai multe despărțiri și perioade mai puțin plăcute, dar privind în trecut, Ștefan Bănică mărturisește că are un mare regret, iar acesta este legat de tatăl său. Mereu își reproșează că nu a mai apucat să facă un lucru care ar fi însemnat mult pentru regretatul său tată.

Unele detalii din trecut nu dispar niciodată, oricât de mult timp ar trece. Deși acum și-a găsit liniștea alături de Lavina Pârva, femeia care l-a făcut din nou tată, Ștefan Bănică recunoaște că există un lucru care îl macină de ani buni și pe care nu l-a putut depăși niciodată.

Care este cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică? Mereu își reproșează acest lucru

Marele regret al lui Ștefan Bănică are legătură cu celebrul său tată. Mai exact, artistul își amintește că la unul dintre concertele sale, tatăl său se afla în sală, coincidența făcând să fie chiar ziua lui de naștere. Cu toate acestea, artistul a pierdut din vedere acest detaliu și nu i-a urat “La mulți ani!” în fața publicului, lucru pe care îl regretă și în prezent.

“El era în sală, în primul rând, îmbrăcat la costum, elegant, ca de obicei, şi stătea. Îţi dai seama că acum 21 de ani mai erau nişte fete care mai ţipau pe acolo, lumea dansa, era…rock ‘n’ roll… Şi el stătea şi se uita în spate şi făcea: “Staţi jos, mă! Staţi jos! Tăticule, vezi că te-a pupat aia, ai ruj pe faţă! Ăla cu basul, mai încet!”  El dirija, de acolo, n-avea nicio treabă…Singura chestie de care îmi pare rău…Atunci era chiar 11 noiembrie 1994, era ziua lui. Iar eu…Nu m-am gândit…Ar fi trebuit să îi spun “La mulţi ani!”  (…) Este un lucru pentru care îmi pare rău, pentru că după aceea nu am mai apucat”, a spus Ștefan Bănică, într-un interviu mai vechi acordat emisiunii “Dincolo de aparenţe”, potrivit spynews.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ștefan Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Adelina Pestrițu are o listă cu alimente interzise. Așa reușește să aibă o siluetă subțire: Cu multe eforturi…'

Iat-o pe Lidia Buble, fata pastorului din Deva, în sânii goi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete