Care e starea lui Cristian Țântăreanu, după ce a fost infectat cu COVID-19 la 77 de ani. „Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul”

Are 77 de ani, e milionar și recent a fost infectat cu COVID-19. Cristian Țântăreanu a dezvăluit într-un interviu că s-a simțit rău din cauza virusului, chiar a fost internat în spital timp de o săptămână. 

cristian tantareanu covid 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat în spital tot cu COVID-ul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile au venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire!', a dezvăluit acesta ieri, 26 octombrie.

Cristian Țânțăreanu a mai precizat că acum urmează un tratament pentru a se vindeca complet. Totodată, el s-a arătat mulțumit de felul în care medicii de la Spitalul Matei Balș l-au tratat, a spus că „sunt mari profesioniști'. „Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La «Matei Balș» am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști', a mai declarat Cristian Țânțăreanu pentru fanatik.ro. 

„ Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa'

În același interviu, milionarul  spune că nu s-a îndoit nicio clipă de existența și pericolul virusului SARS-CoV-2 și are un mesaj dur pentru cei care refuză imunizarea prin vaccinare, pe care îi consideră criminali'. „Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă! 

Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai de mult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun «nu» și ajungeau la spital și mureau mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit. Îi dădeam la televizor, iar la înmormântare mă duceam și spuneam: «Mă, criminalule, tu ai omorât-o pe mă-ta, l-ai omorât pe tac-tu, mâncând rahat. Nu da ochii peste cap, că tu i-ai omorât!». Cu o treabă d-asta, cu ei filmați murind și cu forța legii… A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5, 6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă altă meserie', a încheiat Cristian Țânțăreanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete