Care a fost marele regret al actriței Tamara Buciuceanu-Botez?

marele regret al actriței Tamara Buciuceanu-BotezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nu există român care să nu fi auzit de ea sau care să nu fi văzut măcar un film în care a jucat celebra Tamara Buciuceanu-Botez. A fost o actriță de succes, care și-a dedicat întreaga viață actoriei, reușind să dea viață unor personaje memorabile și care vor rămâne în istoria cinematografiei românești.

Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins la vârsta de 90 de ani, după o viață în care a pus actoria mai presus de orice. A cunoscut succesul, a fost iubită de public, dar a plecat purtând în suflet un mare regret.

Care a fost marele regret al actriței Tamara Buciuceanu-Botez?

Din exterior, viața actorilor pare una perfectă, însă în realitate, majoritatea celor pe care îi apreciem în filme sau piese de teatru ascund în suflet adevărate drame. În ciuda faptului că din punct de vedere profesional a atins performanțe impresionante, în plan personal, actrița Tamara Buciuceanu-Botez nu a fost pe deplin împlinită. A trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Botez, însă nu a reușit să devină mamă, acesta fiind marele regret al îndrăgitei actrițe.

“N-am avut timp. Am jucat atât de mult, încât nu am avut timp și îmi pare rău. Nu se poate chiar totul să ai la îndemână. Nu poți să le ai pe toate. Este o vorbă frumoasă pe care mi-a scris-o Mișu Dobre, spunea că: “Pornind de mic copil într-o lume de visare, mi-am creat un gel subtil de credință și cântare. Și de-aș fi astăzi întrebată ce aș avea să mai spun, zic c-aș lua-o de la capăt și acum.” Am realizat într-o seară, stând cu Stela, pentru că noi aveam întotdeauna camera împreună și câteodată dormeam și în același pat. Am devenit ca surorile siameze. Ne-am gândit și am spus: Cine ar fi putut să facă ce am făcut noi? Dar să ştiţi, cu foarte multă atenţie și cu foarte multă muncă.”, spunea Tamara Buciuceanu-Botez, în urmă cu doi ani, în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, potrivit spynews.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tamara Buciuceanu-Botez.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajele artiștilor după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: S-a mai stins o stea…'

Ți-l mai amintești pe Cătălin Josan, câștigătorul competiției „Megastar'? Cum arată artisul acum?

A murit Tamara Buciuceanu. Actrița avea 90 de ani. VIDEO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete