Cardul de credit: economisești bani la shopping sau în concediu

Cardul de credit: economisești bani la shopping sau în concediu

E incomod și poate chiar neelegant să plătești cu cash. Cu cardul de credit nu e doar mai simplu, ci chiar mai avantajos!

Foto articol Bancpost_Avantaje

A venit vara, sezonul concediilor, dar și al cumpărăturilor. Un motiv în plus să te bazezi pe un supliment financiar binevenit și să îți deschizi cu card de credit. Pe lângă faptul că nu te mai complici cu plățile cash, băncile îi răsplătesc pe cei care achită cumpărăturile cu cardul de credit, returnându-le în cont o parte din banii cheltuiți. Asta înseamnă că poți face cumpărături și în același timp economisi bani cu cardul de credit.

Loialitatea se răsplătește

De exemplu, Bancpost oferă programul Puncte Oriunde, prin care posesorilor de carduri de credit VISA și American Express emise de bancă li se oferă punctele de loialitate pentru fiecare cumpărătură achitată cu cardul. Punctele de loialitate se acumulează oriunde (magazine offline, online, în țară și străinătate), în mod automat, fără limită de categorie de cumpărături, valoare sau locație. Respectiv, nu doar în rețeaua de comercianți parteneri a băncii, care numără peste 9.000 de magazine.

Credit pe plus: dobândă zero și puncte de loialitate

Pentru cumpărăturile de valoare mai mare, produsul oferă un sistem de rate fără dobândă care permite plata în 2 până la 6 rate cu dobândă zero, fără cost suplimentar, și care aduc de asemenea puncte de loialitate pe card. Aceste puncte de loialitate se transformă ulterior în bani pe card. Totodată, cardul oferă o perioadă de grație de până la 55 de zile cu dobândă zero pentru cumpărăturile făcute cu plata integrală.

Pe scurt:

– Mergi la cumpărături

– Colectezi PUNCTE ORIUNDE pentru tot ce cumperi

– Suni la bancă și transformi punctele în bani

– Vezi suma de bani acumulată în extrasul de cont următor, sub denumirea 'Bonus PUNCTE ORIUNDE'

– Intră pe site-ul dedicat www.puncteoriunde.ro, unde găsești informații detaliate, precum și un calculator de puncte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse