Caravana Colectarii Selective porneste in tara!

Colecteaza selectiv deseurile de ambalajeCaravana urmeaza sa ajunga in cele mai importante localitati in care Eco-Rom Ambalaje sprijina realizarea programelor de colectare selectiva.

Sub sloganul “Intra in joc! Colecteaza selectiv deseurile de ambalaje!”, Eco-Rom Ambalaje isi propune ca prin intermediul campaniei sa informeze populatia asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje generate in gospodarii.

Timp de 9 saptamani, Caravana Colectarii Selective va ajunge, succesiv, in orasele: Tulcea, Brasov, Bacau, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Arad si Bucuresti.

In cadrul campaniei, Caravana Colectarii Selective va oferi premii persoanelor pe care le viziteaza, le gaseste acasa si demonstreaza ca fac corect colectare selectiva. De asemenea, toti cei care urmaresc Caravana, vin la punctele de colectare si depun selectiv deseurile de ambalaje vor primi premii instant cu mesaje despre colectarea selectiva.

60% din cantitatile totale de deseuri de ambalaje se regasesc la populatie
Potrivit angajamentelor asumate de Romania in momentul aderarii la Uniunea Europeana, cantitatea totala a deseurilor de ambalaje care trebuie valorificata urmeaza sa creasca an de an pana la atingerea pragului de 60% la orizontul anului 2013.

Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar ca ponderea cantitatii de deseuri colectate de la populatie sa creasca semnificativ, tinand cont de faptul ca la populatie se regasesc aproximativ 60% din cantitatile totale de deseuri de ambalaje puse pe piata.

Anul trecut, cantitatile colectate de la populatie cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje au insumat aproximativ 12.000 de tone de deseuri de ambalaj, ceea ce inseamna 3,5% din totalul cantitatii de deseuri de ambalaj valorificate de organizatie in anul 2008.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri