Caravana BookLand la Brasov

Caravana BookLand la Brasov

BookLand
BookLand va face sa ploua cu oferte de carte si multe surprize culturale in Piata Sfatului!

„Pentru noi este o bucurie sa gazduim acest eveniment, mai ales ca, pentru prima, data, BookLand va cobori in strada, intre oameni, si nu oriunde, ci chiar in Piata Sfatului. Acest eveniment este o confirmare a statutului orasului nostru, de important centru de cultura al Romaniei.

Am sprijinit si vom sprijini in continuare toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cultura in mijlocul oamenilor. Ii asteptam pe brasoveni si pe turisti, ca timp de aproape o saptamana, incepand cu 7 august, sa petreaca clipe placute in compania cartilor”, ne-a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Brasov.

„Suntem nerabdatori sa ne intoarcem la Brasov, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Publicul brasovean ne-a primit la prima editie cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi la fel si ne vom distra excelent impreuna.” – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

BookLand BookLand

Euvintage.ro si Bookletta vin la Brasov, impreuna cu BookLand BookLand!

Euvintage.ro va expune la BookLand in Unirea Shopping Center Brasov o colectie de piese vestimentare unice si interesante, care pot fi achizitionate de catre pasionatele de fashion. Banii obtinuti din vanzarea oricarei hainute vor fi folositi pentru a dota biblioteca fundatiei “Noi citim”.

Tot la BookLand veti gasi si celebrele gentute Bookletta, pentru a fi mereu in pas cu moda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri