Cara, teste de sarcina

Cara, teste de sarcina
Uncategorized

Testul de sarcina este primul lucru la care o femeie se gandeste in momentul in care vrea sa fie sigura daca este sau nu insarcinata. Si, in acele momente, vrea sa afle cat mai repede, sa faca testul pe loc, sa nu astepte pana a doua zi si sa fie sigura de rezultat.

Toate testele de sarcina biochimice se bazeaza pe detectarea, in urina, a prezentei unei proteine, HCG – human chorionic gonadotropin, produsa de placenta.

Noutatea absoluta in Romania adusa testelor de sarcina este kitul personalizat, kit compus din 2 teste de sarcina banda, ce completeaze gama de produse parafarmaceutice Cara si sustine pozitionarea brandului “Cara. Din grija pentru tine”.

De obicei, se prefera cumpararea a 2 teste de sarcina pentru a evita situatii de genul: se greseste un test de sarcina, nu e concludent testul, trebuie repetat pentru ca nu a fost facut dimineata cand concentratia hormonului HCG este mai mare, etc.

Indiferent de rezultatul unui test initial, este bine ca testul sa fie repetat la interval de doua – trei zile. In cazul unui rezultat pozitiv este recomandat sa discuti situatia imediat, cu un medic specialist obstetrician sau ginecolog.

Acest nou produs beneficiaza si el de avantajele testelor de sarcina din portofoliu: eficient, sigur (acuratete 99.98% ), rapid (primul raspuns va fi oferit in mai putin de 5 minute), rezultate usor de citit.

In gama Cara sunt 3 tipuri de teste de sarcina:

  • testul banda, pret recomandat 7.03 RON
  • testul caseta, pret recomandat 9.74 RON
  • testul cu 2 benzi, pret recomandat 10,55 RON
     
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din