Căpitanul Sir Tom Moore, testat pozitiv cu Covid-19 se află în spital

Căpitanul Sir Tom Moore, testat pozitiv cu Covid-19 se află în spital

Căpitanul Sir Tom Moore a fost internat în spital cu coronavirus. Bătrânul de 100 de ani, care a strâns aproape 33 de milioane de lire sterline pentru National Health Service, a fost dus la spitalul Bedford după ce a solicitat ajutor din cauza dificultăților de respirație, a spus fiica sa, Hannah Ingram-Moore.

În ultimele săptămâni, fostul ofițer din Armata Britanică a fost tratat pentru pneumonie, iar săptămâna trecută a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Doamna Ingram-Moore a spus că tatăl ei nu se află în terapie intensivă.

O purtătoare de cuvânt a familiei a spus că Sir Tom nu a primit încă vaccinul Covid-19 din cauza medicamentelor pe care le lua pentru pneumonie.

Premierul Boris Johnson a scris pe Twitter: „Gândurile mele sunt la @CaptainTomMoore și la familia sa. Ați inspirat întreaga națiune și vă dorim cu toții o recuperare completă.'

Veteranul armatei, originar din Keighley, West Yorkshire, a fost numit de către Regină „Cavaler' în iulie anul trecut. În decembrie, centenarul a plecat într-o vacanță în Barbados alături de familie după ce British Airways i-a plătit zborul.

În tweet-ul doamnei Ingram-Moore, ea a spus că tatăl ei a fost acasă cu familia până duminică, când „a avut nevoie de ajutor suplimentar pentru a respira cum trebuie.'

Ea a spus că îngrijirea medicală pe care a primit-o în ultimele săptămâni a fost „remarcabilă'.

„Știm că personalul minunat de la spitalul Bedford va face tot posibilul pentru a-l face să se simtă mai bine și sperăm că se va întoarce acasă cât mai curând posibil', a spus ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri