Cântărețul care câștigă bani din poker. Ștefan Stan joacă de 9 ani: „Este a doua meserie pe care o fac bine”

Ștefan Stan a făcut furori cu talentul lui la „Vocea României'. Pasiunea pentru muzică l-a făcut unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Pe lângă această meserie, el recunoaște că mai produce bani și atunci când joacă poker.

stefan stan joaca poker 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ștefan Stan joacă poker de 9 ani. Până acum, vedeta a câștigat 30.000 de euro. În acest an, când concertele sunt prea puține sau deloc din cauza pandemiei de coronavirus, Ștefan Stan a luat decizia de a se reapuca de poker, un joc care se află între noroc și un sport al minții. El își dorește ca anul viitor să participe la câteva turnee internaționale. „Am hotărât să mă reapuc de poker. Am câteva turnee internaționale la anul la care aș vrea să particip. Este a doua meserie pe care o fac bine. Joc de nouă ani', a spus Ștefan Stan pentru CANCAN.

O perioadă a ieșit pe plus, însă au fost și perioade în care a pierdut. „Multe turnee câștigate, dar numai în țară, momentan. Mă gândesc să o iau internațional. Câștigurile variază, poți câștiga 2.000 de euro, dar și 200.000. Ce pot să spun, câștigurile mele nu depășesc, momentan, 30.000 de euro.

La turneele de poker ai intrări de 300 – 1.000 de euro și poți să pleci acasă după numai 10 minute. Sau să ajungi la masa finală și să intri în bani, cum se zice. Momentan, joc de antrenament. Abia de la anul încep vertiginos. Acum îmi fac mâna, cum se spune. Până la urmă, este un sport. Combinat în cunoștințe, tactică și noroc', mai spune Ștefan Stan.

Va deveni tată a doua oară

Și pe plan personal toate merg bine pentru cântăreț, mai ales că partenera lui Simona îi va dărui al doilea copil, e însărcinată. „Avem experiență deja. Nu ne pregătim în niciun fel special. Elif ne ocupă tot timpul din lume. Nu ne ferim de COVID, eu fiind vaccinat, bona, la fel. Doar Simona nu se poate vaccina, fiind însărcinată. Așteptăm februarie să o întâlnim pe micuță', a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

a

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete