Cântăreața Jo a ajuns pe mâna medicilor esteticieni: „Nu mi se pare greșit sa facem schimbări la noi”

Ioana Anuța, pe numele său de scenă Jo, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Aceasta are 28 de ani și a apelat deja la medicii esteticieni pentru a-și aduce o îmbunătățire la nivelul feței.

Jo le-a dezvăluit fanilor că era complexată din cauza unui defect pe care îl avea la nivelul feței și i-a luat mult timp până s-a decis să se lase pe mâna medicilor. Într-un final, a mers la o clinică cunoscută, unde merg mai multe vedete din România și a mărturisit că este încântată de rezultat, chiar dacă recuperarea a fost un pic dificilă.

„Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție (…) așa pentru sufletul meu. 🤭 am scăpat de gușă 🥰
Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri… Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor… dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu 🤦🏼 în locul lor n-aș fi avut atâta răbdare cu mine… o să le fac câte o statuie la fiecare în parte 🥺❤️ După 3 zile de la intervenție totul arată wow… sunt mega încântată de rezultat. (…)
Nu sunt pro operațiilor estetice în general, în special celor făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi atâta timp cât acele schimbări ne pot crește încrederea în noi, ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice. ☀️ (…)',
a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat, unii dintre ei urându-i „recuperare ușoară', alții sugerându-i să nu cadă în capcana operațiilor estetice și să devină dependentă de ele.

„Sper să te oprești aici și să nu continui cu tot felul de operații, așa cum au făcut alte persoane – care au transformat asta într-o pură pasiune. 😑', „(…) ești foarte frumoasă, de fapt frumusețea vine din suflet! Apoi ești foarte tânără, ce vei face mai târziu când vei avea sânii căzuți sau riduri sau mai știu eu ce?!', sunt mesajele transmise de fani în secțiunea de comentarii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete