Cântăreața de muzică populară s-a retras la mănăstire: „Am avut mai mult timp de rugăciune”. Cât a suferit când soțul a înșelat-o

Claudia Ghițulescu, căci despre ea este vorba, s-a retras pentru câteva zile la o mănăstire. Cântăreața de muzică populară e foarte credincioasă, așa că a avut nevoie de mai mult timp pentru rugăciune.

Artista a fost la o mănăstire de la Piatra Neamț, unde a și dormit câteva zile și s-a rugat. „Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa…

Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune', a declarat artista la Antena Stars, conform Spynews.

„Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire. Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune', a mai adăugat ea.

Claudia Ghițulescu a divorțat de soțul care a înșelat-oSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar dacă uneori are un program foarte încărcat, Claudia Ghițulescu are grijă ca în fiecare dimineață și seară să se roage. „Dimineața la cafea îmi place să stau cu mine și cu Dumnezeu, să citesc o rugăciune. Mi se așază o liniște în suflet. Seara, înainte de somn, beau un ceai și citesc rugăciunea de noapte bună. Mereu l-am simțit pe Dumnezeu', a mai mărturisit artista.

A divorțat de soțul care a înșelat-o

Claudia Ghițulescu a divorțat de bărbatul care a înșelat-o. În 2019 ea a aflat că acesta era și cu o altă femeie de aproximativ un an de zile.

Ea a cunoscut-o pe Alexandra, care îi era și amantă soțului ei. „Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o… Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?', a declarat Claudia Ghițulescu pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete