Cântăreața Alessia a cerut ordin de protecție de frica fostului iubit

Cântăreața Alessia a cerut ordin de protecție de frica fostului iubit

Alessia, pe numele său real Elena Baboia, este o cântăreață de muzică pop, dance și house și a făcut parte din formația Oxygen. Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru artistă, aceasta confruntându-se cu probleme de sănătate, dar și cu momente de tensiune cu fostul iubit, care este și tatăl băiețelului ei.

Alessia este una dintre persoanele publice extrem de discrete de la noi din țară. Timp de 11 ani, ea a avut o relație cu un bărbat pe nume Ionuț, iar din această poveste de dragoste s-a născut Alvin Christian. Deși viața lor a luat-o pe drumuri separate, tensiunea dintre ei continuă.

Alessia și fostul său partener duc o luptă grea în tribunale pentru custodia celui mic, însă problemele nu se opresc doar aici. Cântăreața le-a spus fanilor săi de pe Instagram că a obținut un ordin de protecție împotriva lui Ionuț din cauza faptului că ar fi fost agresiv. Acesta a fost și motivul pentru care ea a plecat împreună cu cel mic în Constanța.

„Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare', a spus Alessia, mai în glumă, mai în serios, pe Instagram.

Reacția lui Ionuț nu a întârziat să apară, astfel că acesta a declarat că el nu este motivul plecării Alessiei și că nu a fost violent. Mai mult de atât, ordinul de protecție i-a fost aplicat din cauza unui incident neplăcut la care nici nu a fost prezent.

„Nu a plecat din cauza mea, a fost dorința ei. Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât', a declarat fostul iubit al Alessiei, pentru Antena Stars.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete