Când va avea loc premiera fimului Fifty Shades Darker în România

Când va avea loc premiera fimului Fifty Shades Darker în România

Fanii producției Fifty Shades of Grey mai au doar câteva zile de așteptat, până când va fi lansată o oficial partea a doua a filmului și anume Fifty Shades Darker. Filmul va avea premiera în România pe data de 10 februarie 2017.

În Fifty Shades Darker apar personaje noi

În partea a doua a trilogiei, personajele principale Christian (Jamie Dornan) și Anastasia (Dakota Johnson) se împacă și își continuă povestea de dragoste. Cu toate acestea, Christian  se luptă cu demonii interiori, iar Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor pe care le-a avut el înaintea ei. Astfel, apar personaje noi și anume Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), care sunt fostele iubite ale lui Grey. Acestea acestea intervin în relația lui cu Anastasia, care încearcă să o îndepărteze de lângă Christian.

Fifty Shades of Grey prezintă continuarea poveștii celor doi, după ce ea acceptă să se împace cu Christian la insistențele lui. Anastasian acceptă provocarea lui și face tot ce poate pentru a reconstrui relația cu el.

După despărțirea Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea, conform cinemagia.ro. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, fără să știe că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

Seria Fifty Shades of Grey, încasări colosale

Așadar, Fifty Shades Darker va fi deja pe marile ecrane pe 14 februarie, de Valentines Day . Poate fi chiar o idee bună de a petrece această alături de persoana iubită.

Fifty Shades of Grey a avut încasări globale de peste 570 milioane de dolari. Ultima parte din această serie se va lansa în anul 2018, tot în preajma sărbătorii de Valentines Day. Scriitoarea britanică E.L. James este autoarea acestei trilogii erotice care a fost transformată în producții cinematografice de mare succes.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și: 

Premiile OSCAR 2017. Iată lista completă a nominalizărilor

Filmul La La Land cu 14 nominalizari la Oscar stabileste un nou record

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte