Când își va boteza Cristina Cioran fetița: „Nașii au fost aleși, sunt…”

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Visul ei de a deveni mamă s-a împlinit și a împărtășit cu fanii săi vestea cea mare atunci când s-a confirmat sarcina. Cu toate acestea, vedeta nu se aștepta ca bebelușul să se nască la doar 29 de săptămâni. Ema a stat în spital până au considerat medicii că este în afara pericolului.

Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc pentru creștinarea micuței. Vedeta a declarat că își dorește o petrecere mare, cu mulți invitați, însă doar dacă situația pandemică din țară îi va permite.

După o lună petrecută în spital, Ema este acasă alături de părinții săi. Cristina Cioran radiază de fericire și împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare momente alături de micuța luptătoare. Acum, în prezent, proaspăta mămică se pregătește de botezul minunii sale. Acesta își dorește să aibă loc în luna noiembrie și speră ca pandemia să nu o împiedice să organizeze o petrecere mare. Nașii nu sunt persoane publice, ci prieteni apropiați ai Cristinei și ai lui Alex Dobrescu.

„Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute', a spus Cristina Cioran.

Vedeta și-a intrat serios în rolul de mamă, însă nu poate uita perioada dificilă în care ea era acasă și Ema se lupta să își revină în spital. Medicii au ținut-o internată atât cât a fost nevoie pentru a fi în afara oricărui pericol.

„Sunt foarte bine. Ultima oară când am vorbit se preconiza că voi naște chiar azi, 21 septembrie. Ema s-a grăbit și știa ea de ce se grăbește. Noi am stabilit numele Ema cu mult înainte să se nască ea, iar ea s-a născut de Sfântul Emilian. De când s-a născut și până am reușit să o luăm din spital a fost o perioadă extrem de grea, cu sentimente contradictorii, cu gânduri de tot felul. Nu știam ce se va întâmpla, aveam o stare foarte ciudată. Nimeni nu îți poate spune că totul perfect, ar fi lipsă de profesionalism.

Îți spun că urmează pași mici, că urmează o serie de analize, că totul depinde foarte mult de ea, că depinde și de starea noastră. Stai într-un fel de cumpănă, sunt și dureri, și bucurii. După ce am ajuns acasă, totul a decurs minunat. Mie îmi place foarte mult ce se întâmplă acum', a mărturisit Cristina Cioran în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete