Când începe noua emisiune „The four – Cei 4”, de la Antena 1? Carla’s Dreams: „Acest format este mai cinic și mai rece”

În curând telespectatorii vor putea urmări o nouă emisiune de talente. Este vorba despre un nou format, iar show-ul se va numi „The Four – Cei 4'. Emisiunea va avea patru jurați, și anume: Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo.

Când începe noua emisiune „The four – Cei 4', de la Antena 1?

„The Four – Cei 4' va începe pe data de 31 martie, la Antena 1, de la ora 20:00. Cu ani de experiență în industria muzicală, prezenți în topurile de specialitate și pe scenele din întreaga țară, și chiar și cele internaționale, Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo i-au ales deja pe cei care merită să fie 'The Four – Cei 4', însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

„Din ce am ascultat până acum, foarte mulți dintre ei sunt talentați', a spus Antonia, care este la cea de-a doua experiență a sa de jurat. Și Feli își dorește să vadă concurenți care să dovedească faptul că își doresc, dar, mai ales, că merită să fie unul dintre Cei 4.

„Avem nevoie de un câștigător autentic, sigur pe el', a mărturisit și Feli.

Macanache va fi prezentatorul emisiunii „The four – Cei 4'

Iar lipsa acestor calități este aspru sancționată de către cei patru jurați.

„Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință!', a povestit Cheloo.

Cei patru jurați sunt deciși ca până la final să descopere artistul care își merită cu adevărat locul în industrie, însă îi avertizează pe cei care vor să devină unul dintre Cei 4 că acest lucru nu va fi deloc ușor.

„Acest format este mai cinic și mai rece, mai puțin romantic și absolut neiertător', a adăugat Carlas Dreams.

Macanache, cel care va urca pe scena „The Four – Cei 4' în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela. Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației „The Four – Cei 4'.

Foto: Antena 1

Citește și:

Cine va fi prezentatorul noului show de televiziune „The Four – Cei 4'? Este un cântăreț cunoscut: „Mi se pare un show direct, scurt și la obiect'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri