Când au trecut anii peste Paul McCartney? Artistul a împlinit în iunie 79 de ani

Sir Paul McCartney este o legendă vie. A fost, alături de John Lennon, cel mai cunoscut membru al legendarei trupe The Beatles, și și-a construit o carieră impresionantă în muzică, cu cifre care au intrat în Cartea Recordurilor. 

Nu poți spune The Beatles fără să te gândești la Paul McCartney. Sau invers. Numele lui va fi legat pentru totdeauna de cel al trupei din care a făcut parte în tinerețe. Chiar dacă, în ceea ce privește cariera, Paul McCartney este mult mai mult decât Paul de la The Beatles.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recorduri muzicale pentru Paul McCartney

Conform Wikipedia, McCartney este compozitorul cu cel mai mare succes din istoria muzicii,  motiv pentru care este înscris și în The Guiness Book of Records. Are 29 de melodii care au ocupat locul 1 în clasamentele din Statele Unite – 20 dintre acestea alături de The Beatles. Can’t Buy Me Love, Yesterday, Hello Goodbye, Hey Jude, și Let It Be sunt câteva dintre hiturile compuse de McCartney. Deține întâietate și ca producător: a produs și coprodus peste 50 de piese de top 10. În plus, pe lângă voce, este și pianist, chitarist și toboșar.

Chiar de curând, a lansat o nouă versiune a melodie, „Find My Way Back', un remix realizat de Beck, cu un videoclip interesant. Un Paul McCartney în celebra versiune a sa din tinerețe, cu tunsoarea specifică, însă cu mișcări de dans contemporan. De altfel, cineva a comentat și a spus cât de interesant este să ne imaginăm o realitate alternativă în care Paul McCartney este un pop star al zilelor moderne.

Din culisele vieții personale

Starul britanic locuiește, în prezent, alături de cea de-a treia sa soție, Nancy Shevell. Prima soție, Linda, a murit de cancer în 1998. Împreună cei doi au patru copiii, trei fete și un băiat. Iar alături de cea de-a doua soție, Paul a devenit tatăl unei fetițe, adolescentă acum.

Citește și: Jane Fonda are 83 de ani, dar nu-și arată vârsta!

Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete