Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu. Raportul oficial schimbă tot ce știam până acum

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, pe 29 aprilie 2019. Cel puțin, așa s-a știut până acum. La șapte luni de la moartea tragică a creatorului de modă, ancheta a ajuns la final. Raportul oficial schimbă tot ce se știa până acum. Dezvăluirile Laurei Vicol, avocata și prietena bună a designerului, a dezvăluit când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu.

Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Potrivit Laurei Vicol, citată de spynews.ro, Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, data la care a i-a fost găsit trupul, ci pe 28 aprilie: “El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost găsit. El a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55″, a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show', potrivit sursei citate.

Care a fost cauza oficială a morții creatorului de modă

Potrivit medicilor, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral, care ar fi cauzat scăparea de sub control a mașinii. Raportul medico-legal arată, însă, că moartea i-a fost provocată de rănile suferite de pe urma accidentului.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort […] A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit'a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu în emisiunea „Xtra Night Show'.

Citeste si

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani, după o viață complicată și un destin ciudat

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Lady Diana, teribil de afectată de moartea prietenului său Gianni Versace. Care a fost cea mai mare temere a prințesei după asasinarea creatorului de modă

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete