Campanie Pampers si UNICEF impotriva tetanosului neonatal

Saptamana aceasta, la Teatrul „L.S. Bulandra” a avut loc relansarea campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, prin care Pampers si UNICEF lupta pentru eliminarea tetanosului neonatal si pentru a proteja astfel dreptul la viata al bebelusilor din intreaga lume.

Anul acesta, anuntarea campaniei s-a realizat intr-o maniera inedita, cu ocazia premierei piesei de teatru „Oscar si tanti Roz” (cu Oana Pellea si Marius Manole).

“Atat campania, cat si spectacolul au la baza un indraznet demers uman, acela de a-i face pe oameni sa nu traiasca doar pentru sine ci prin generozitate sa intinda mana ceorlalti, sa ii ajute sa nu mai fie singuri in lupta cu viata, cu moartea, cu boala.” remarca regizorul piesei, Chris Simion.

Andreea Marin Banica, ambasador al campaniei Pampers UNICEF a emotionat invitatii, prezentand realitatile dramatice intalnite in tarile afectate de tetanos si indemnand publicul sa sustina campania Pampers UNICEF, pentru a reusi impreuna sa inlocuiasca suferinta copiilor cu zambetul.

Alaturi de ea au fost prezenti sustinatorii campaniei: Stefan Banica jr., Anca Turcasiu, Nicola, Chris Simion, Andreea Berecleanu, Amalia Nastase, Rita Muresan si Bianca Brad, care vor transmite mai departe catre mamele din tara indemnul de a se implica in campania „1 pachet = 1 vaccin”.

Despre campania „1 pachet = 1 vaccin”
Incepand cu 2008, campania „1 pachet = 1 vaccin” a fost sustinuta, in Romania, de mamici din intreaga tara. Incepand cu acest an, Romania si-a unit fortele cu restul tarilor si, impreuna, au decis sa continue lupta impotriva tetanosului neonatal pana in 2012, cand se estimeaza ca aceasta boala va fi eliminata la nivel global.

Anul trecut, cu ajutorul romanilor, Pampers a donat catre UNICEF 2.166.119 de vaccinuri. In 2010, Pampers si UNICEF continua sa lupte umar la umar alaturi de mamicile din intreaga tara, in acest an sub semnul muzicii.

Prin campania "1 pachet = 1 vaccin", mamicile pot fi alaturi de Pampers si UNICEF, luptand impotriva tetanosului neonatal. La fiecare pachet de scutece sau de servetele umede cu insemnele campaniei cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF banii necesari unui vaccin pentru a salva viata unui micut, pentru a inlocui suferinta cu zambetul.

Si pentru ca inimile se deschid sub puterea muzicii, Pampers si UNICEF invita mamiclie din intreaga tara sa se alature noilor sustinatori, Stefan Banica jr., Andra, Nicola, Analia Selis, Anca Turcasiu, Nico, Chris Simion, sa cante intr-o singura voce, alaturi de acestia, Cantecul pentru viata, pentru a readuce zambetul in sufletul copiilor si parintilor mai putini norocosi ca noi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate